Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Könnyű megállnotok édesség...

Könnyű megállnotok édesség nélkül? Lenn tovább.

Figyelt kérdés
hogyan csináljátok?
2011. júl. 13. 01:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

régen bolondultam a csokiért és az édes dolgokért. aztán már nem is tudom mi miatt, de sokkal jobban komálom a sós snackeket, tehát ha választanom kéne, h csipsz vagy csoki, akkor az elsőt választanám :)

ha néha megkívánom, akkor eszek egy kicsit, de ez kb havi 1x van. hamar besokallok tőle.

2011. júl. 13. 11:24
 12/16 anonim válasza:
Szia! Én nem vonom meg magamtól teljesen a csokit, mivel akkor kiéheznék, és legközelebb dupla annyit ennék. Belekalkuláltam a napi kalóriabevitelembe egy pici plussz szénhidrátot. Például 1 merci 60 kcal, 1 szem celebrations (Twix, Mars, Dove) 45 kcal, 1 Raffaello ugyancsak 60 kcal. Vagy esetleg egy Krémkönnyű 95 kcal, ha nagy a hőség. Szoktam venni külön csomagolt Milka kockákat is, azok is jók. Annyi a lényege, hogy adagonként legyen. Napi egy ilyen kis csokitól, ha délelőtt eszed, semmi bajod nem lesz. Én is így fogytam.
2011. júl. 13. 12:55
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem könnyű. 2 hete nem eszek semmiféle cukros dolgot (csoki, sütemények, fagyi) de bármikor be tudnék falni egy egész tábla csokit. Hogy állom meg? A gödrös combomra és a zsíros hasamra gondolok, hogy ez még ennél is rosszabb lesz, ha ezeket eszem, ennyi. Gyümölcsökkel, néha egy kis kanál mézzel pótlom a cukrot. Remélem, idővel jobb lesz.
2011. júl. 13. 22:04
 14/16 anonim ***** válasza:
a teljes megvonás nem műküdik... elkészitem kalóriaszegényen a sütiket(a Roxa-receptek nagyon jók), vagy joghurt, gyümölcs...
2011. júl. 15. 22:24
 15/16 anonim válasza:
30%

09:02 válaszához csatlakozva én egy éve nem eszem szénhidrátot , és én is az egyik napról másikra elköteleződéssel mondtam le róla. azóta ezerszer jobban érzem amgam (: nemkívánom, bár az első két hónapban énis "szagolgattam" a sütit.

csokit pl már 3éve nem eszem mégse kívánom :D

akarat és motiváció kérdése. néha van hogyha megkívánom teszek egy kanál mézet a teámba vagy ilyesmi..de amúgy max édesítőszer :)

2011. júl. 15. 22:36
 16/16 anonim ***** válasza:

utolsó, nem eszel szénhidrátot? XD

Azt megnézném magamnak. XD

2011. júl. 17. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!