Miért kívánom annyira az édességet?
Figyelt kérdés
Alapjában véve édesszájú vagyok, de van mikor nem vagyok annyira édesség éhes. Viszont néha úgy rámjön, hogy napokig csak azt tudnék enni. akkor jöhet bármi. csoki, süti, stb...
lehet ezt valamivel kontrolálni? Mer azt tudom, vagy gondolom hogy nem egészséges. Amúgy nem vagyok kövér. 187cm és 90kg
2009. dec. 10. 22:19
1/2 anonim válasza:
Ha csak az utobbi hetekben kezdted el kivánni ennyire,akkor lehet,hogy terhes vagy! ha meg nem,akkor ne aggódj, én is sokszor megkivánom! van amikor a sós dolgokat tudnám napokig majszolni van amikor az édeset! Szerintem ez normális, kontrollálni meg szerintem nem nagyon lehet! max ha ellenálsz s nem eszel! vagy csak egy keveset:)
2/2 anonim válasza:
velem ilyen vizsgaidőszakban van (és) ha boldogtalan vagyok...sajna meg kell álnod,vagy nem :) egyszer élünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!