Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miét kívánom mostanában...

Miét kívánom mostanában annyira az édességet és miért vagyok olyan éhes?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok és nem mondhatnám magam vékonynak,de nem vagyok kövér sem.Egyszerűen mostanában nagyon kívánom az édességet,néha mikor otthon nincs semmi édesség(már pedig szinte soha sincs)valamit össze kell katyfoljak,vagy megyek és veszek valamit annyira kívánom.

De nem csak az édességet,kívánok hanem enni is többet tudnék.

Miért van ez?És mit lehet tenni ellene?

2009. szept. 7. 17:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Energiahiány, vagy rossz táplálkozás. Egyél többet.
2009. szept. 7. 17:36
 2/5 anonim válasza:

én ilyenkor sok gyümölcsöt szoktam enni, vagy esetleg zöldséget, mert úgy hallottam, hogy a C vitaminnak van olyan hatása is, hogy elnyomja az "ehetnéket"...

:)

2009. szept. 7. 17:36
 3/5 anonim válasza:

ja azt elfelejtettem, hogy ha nem bírod ki evés nélkül, sétálj egy kicsit (fél óra) vagy fussál...nekem ez is nagyon sokat segített...

a 2. válaszoló

2009. szept. 7. 17:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Hehe, én is 15 éves vagyok, és én is marha éhes lettem mostanában. 3. szünetre elfogy 3 szendvics, és fél liter tea, pedig reggelizem rendesen xĐ. Ja és vékony vagyok "viszonylag".
2009. szept. 10. 19:00
 5/5 anonim válasza:
17 lány. Nem vagyok se sovány se kövér csinosnak érzem magam, a combom persze lehetne vékonyabb de sose voltam az a pálcika típus. Nem szoktam sokat enni, mégse fogyok, mostanában meg hízok is szerencsére, mert eddzeni sem tudok (törött láb) miatt:)XD Szerintem nembaj ha kívánod az édességet sőt naponta egy csokit sztem egészséges megenni nem mondom hogy egy tábla csokit de mondjuk egy snickers-t vagy egy mars-ot simán megehetsz. Ha meg ugye tanulsz egyébként is szükséged van szénhidrátra és energiára nyugodtan edd meg azt a csokit, arra szánj időt, hogy megfelelő mennyiségű testmozgást végezz. Minden nap kellen mozognia az embernek, kicsit tornáznia, ugyanis formában tarrt:D
2009. szept. 10. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!