A menstruáció ideje alatt rettenetesen kívánom az édességet! Ez normális?
Figyelt kérdés
Egyébként nem vagyok annyira édesszájú, csak "közepesen".. De ilyenkor főleg a menstruáció előtti napokban és első napjaiban rengeteg édességet meg tudnék enni... (És sajnos sokszor meg is eszem... :() Mi lehet ennek az oka? Van valakinek hasonló tapasztalata? Mit lehet ellene tenni?2007. okt. 17. 21:16
1/6 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mennyire normális, de én is így vagyok vele...
2/6 anonim válasza:
Szia!
Én a menzeszem ideje alatt viszont,a szexet kívánom nagyon.Talán a hormonok túltengése.De ezt még nem hallottam,h valaki az édességet kívánja,nem vagyunk egyformák,de szerintem egyik sem baj.
3/6 anonim válasza:
szerintem semmi baj nincs vele :) oka? igen, a hormonális izébizé én egy éve vagyok "nagylány" és én is imádom a csokit olyankor,de még érdekes hasonló tapasztalat hogy én ilyenkor kreativizálni,alkotni szeretek (szerencsére nem fáj hasam) ilyenkor rajzolni, festeni, graffitizni :) nemsemmi dolgok, merthogy ezeknek semmi köze a hormonokhoz :D
4/6 anonim válasza:
A tesóm se szerette az édességet, de most már több tábla csokit is meg tud(na) enni.
Nekem az válik be a leginkább, ha ilyenkor gyümölcsöt eszem, édesség pedig ne is legyen otthon!
5/6 anonim válasza:
Igen én is olyankor mértéktelenül eszem... Máskor nem szoktam nagyon sütizni, de menzesz alatt minden mennyiségben jöhet.Na meg a szex is :-)
6/6 anonim válasza:
szia:)Azt hallottam, hogy ha erősen vérzel, azon segít a csoki:vérzés csökkentő.De lehet, hogy ez egy nagy hülyeség:)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!