10 napos menstruáció normális?
Figyelt kérdés
10 napos menszeszem első naptól az utolsóig mindig olyan erős..az utóbbi 1 évbe..barátnőim szerint normális.Szerintetek?2011. okt. 8. 15:53
1/5 anonim válasza:
10 napig még normális, azon túl viszont nem.
2/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem normális!28 naponként kell megjönnie plusz mínusz 5 nap eltéréssel.A menstruáció 3 naptól 7 napig jó ha meg van.
Javaslom neked,hogy próbálj meg pihenni a második nap. Ágynyugalom!!
Amikor dolgozni kellene vagy suli akkor kérj beteg szabit vagy a suliba EÜ. napot.Sajnos csak ezzel tudod az időt lerövidíteni. Egy nap elég,hogy pihenj és akkor nem húzódik el.Később ez be ál
3/5 A kérdező kommentje:
baj lehet? Most jól megijedtem :(
2011. okt. 8. 16:41
4/5 anonim válasza:
Nem azért írtam,hogy meg ijedj.NINCS SEMMI BAJOD!!
Csak annyit akartam ezzel írni,hogy arra az egy napara pihenned kell és nem húzódik el a vérzés ideje.
Soknak van akinek 10 napig elhúzódik,de azért,mert idegileg túl terhelt vagy fizikailag,, esetleg sportolnak és még arra az időre sem hagyják ki.stb.
Nyugi,,,,nem betegség ez!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen neked.Igen,sajnos nagyon nagyon sokat idegeskedek....és mikor idegeskedek mindig megindul menstruáció alatt a vérzésem,erre már rájöttem :((
2011. okt. 8. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!