Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 160cm és 47kg vagyok. Az jó?

160cm és 47kg vagyok. Az jó?

Figyelt kérdés
Nem vagyok elégedett a súlyommal,de a barátnôim azt mondják hogy így jó vagyok.Ezt csak azèrt mondták hogy nyugtassanak?De az osztálytársaim közül nem egy kövèrezett már le.Sokszor kihánytam a kaját mert nem akartam enni és undorral néztem a kajára.Mit csináljak?SOS!!

2014. febr. 20. 21:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Az bőven jó. Egyáltalán nem vagy kövér. Az osztálytársaid pedig bunkó szemétládák, akik biztos csak irigykednek rád. Vagy pedig anorexiás, kényes libák. Férfiként ki nem állhatom az ilyeneket.
2014. febr. 20. 21:29
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha kihánytad a kajádat, akkor menj el pszichológushoz, mert ezzel kimerítetted a bulimia nevű betegséget, amiből ki kell gyógyulni.

Tegyél fel képet, mert a leírásod alapján ponnt fogalmam sincs róla, mennyire vagy / nem vagy hájas.

2014. febr. 21. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.