Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Fogyókúra alatt milyen fajta...

Fogyókúra alatt milyen fajta ételeket egyek, milyen joghurt és így tovább?

Figyelt kérdés

Fogyókúrázok.

Olyan trmékek nevét várom , ami a legjobb ilyenkor. A legdiétásabb.

Pl: Danone joghurt vagy éden?? Írjatok minden féle ételt!

Ki mit javasol?

Köszi

2009. dec. 9. 22:59
 1/9 anonim ***** válasza:
ezt a kérdést rakasd át a fogyókúrák témakörbe, ott fognak neked tippeket adni.
2009. dec. 9. 23:46
 2/9 anonim válasza:
Szija...Az mindegy hogy mien juhurtot eszel az nem mindegy hogy mennyit es mikor...en most estem at egy fogyokuran... 13 nap alatt lefogytam 10 kilot es semmi olyan nagy megeroltetes nem volt...azota minden rendben van...nagyon sok mindenki csinalta azt a foogyokurat amit en...13 nap alatt le tudot mindenki fogyni min 8 kilot...Ha erdekel irj..Puszi
2009. dec. 10. 00:11
 3/9 anonim válasza:
Engem érdekel!!!!
2009. dec. 10. 00:20
 4/9 anonim válasza:
Egyébként sok zöldség, egy kicsi kevesebb gyümölcs, és csak sovány hús (lehetőleg cs.mell, vagy hal). Semmi kenyér, tészta,krumpli,cukor és alkohol
2009. dec. 10. 00:22
 5/9 anonim ***** válasza:
ne dőljetek be, ez biztos vmi megvehetős cucc, amit itt hirdet....burkoltan.
2009. dec. 10. 00:23
 6/9 anonim válasza:
en nem burkolok semmi!!!nem ertem miert kell egybol rosszra gondolni...nem arulok semmi fele termeket,hanem egy fogyokurat megcsinaltam es sikeresen...Felallitottam egy etkezesi sorrendet es 13 nap altt sikeru;t lefogynom 10 kilot...Akar mennyire is hihetetlen...Szval akit erdekel az irjon lillucika20@freemail.hu cimre...Akit meg nem az meg ne fuzzon ehez kommentart!Koszi
2009. dec. 10. 05:47
 7/9 anonim válasza:
A lényeg, h ne ízesítettet válassz, mert azok már mind cukrosak (sokszor. a light is) nem beszélve a sok műanyagról, amivel színt és ízt adnak neki. Egyébként pedig a krémesebb állagúaknak általában magasabb a zsírtartalmuk.(pl activia) A legbiztosabb, ha elolvasod a feltüntetett kalóriaértéket(esetleg fehérje, zsír ch tartalmat is)és olyat választasz, aminek kevés az energiatartalma. Alacsony zsír, ch és magas fehérjetartalom társul ehhez általában. De első nekifutásra a lényeg: NATUR
2009. dec. 13. 10:19
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszi, azt teszem.

A segítő hölgynek üzenek, hogy írtam az e-mailre. Válaszolt, megadtam kért msn címet. Miért nem válaszolsz?

2009. dec. 13. 10:29
 9/9 anonim válasza:

Szija!

En felvettelek msnre,de nem vagy fent sose:(

En pedig varlak....Puszi

2009. dec. 18. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!