Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hizni szeretnék de nem sikerül...

Hizni szeretnék de nem sikerül! Hogyan hizzak?

Figyelt kérdés

Rengeteget eszek és egyszerüen nem tudok hizzni...direkt zsiros dolgokat eszek lefekvés elött meg kb egy nap 6x eszek és nem madár adagomat! Nem tudtok olyan gyogyszert vagy port ajánlani amitöl tudnék hízzni??

167cm 48kg vagyok azért fogytam le mert korházba voltam elötte 52kg voltam de nem tudom vissza hizzni a sulyom segitsetek!!

2014. febr. 15. 10:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyél sok tésztát. Spagetti, pizza, sajtos tejfölös tészta, pörkölt nokedlivel, stb. Ehhez mondjuk minden kaja után lehúzol egy két sört, és garantált a hízás.
2014. febr. 15. 10:14
 2/4 A kérdező kommentje:
egyfoltába tésztát eszek...akkor jöhet a sör!! :D
2014. febr. 15. 16:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Minden, ami szénhidrát = fehérliszt: fehér kenyér, tészta, péksütik, pizza, bab, lencse, minden, ami cukros, csoki, kóla, gyorskaja, stb. [link] Minden, ami a linkelt táblázatban nagy szénhidráttartalmú.
2014. febr. 17. 17:32
 4/4 anonim ***** válasza:
A zsír nem fog sokat segíteni, mert a szervezet sokkal lassabban tudja feldolgozni, mint a szénhidrátokat.
2014. febr. 17. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!