Mik ezek a hangok? Nagyon zavar.
Figyelt kérdés
Már rég észrevettem, hogy néha furcsa morgásszerű hangokat adok ki. Nagyon kellemetlen, idegesítő. Olyan mintha csak korogna a hasam, de nem, hanem a torkomból jön valami. Ez összefügghet azzal, hogy nem szoktam böfögni, csak kb. évente 1×? Nem tudom miért, de még sosem sikerült magamtól, vagy valami, emiatt néha fáj is a hasam. Tudom ciki de mit tudnék vele csinálni? Van valakinek ilyen? SOS!2009. dec. 8. 11:58
11/14 A kérdező kommentje:
dejó :D akk morogjunk együtt :D
2009. dec. 11. 21:49
12/14 anonim válasza:
fingassz ember?nem fingottál még soha?....születésem óta érzem ezeket a hangokat és olyan jó..
13/14 anonim válasza:
Mi van utolsó...,megártott valami,hogy ilyen "értelmes" hozzászólást irtál??
14/14 A kérdező kommentje:
22:21
Ha nem tudsz értelmeset írni akkor minek írsz??
2009. dec. 18. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!