Mik ezek a hangok? Nagyon zavar.
Figyelt kérdés
Már rég észrevettem, hogy néha furcsa morgásszerű hangokat adok ki. Nagyon kellemetlen, idegesítő. Olyan mintha csak korogna a hasam, de nem, hanem a torkomból jön valami. Ez összefügghet azzal, hogy nem szoktam böfögni, csak kb. évente 1×? Nem tudom miért, de még sosem sikerült magamtól, vagy valami, emiatt néha fáj is a hasam. Tudom ciki de mit tudnék vele csinálni? Van valakinek ilyen? SOS!2009. dec. 8. 11:58
1/14 anonim válasza:
igen nekem:D de éncsak akkor morgok, ha sokat ettem és gyorsan és más ember ilyenkor büfög, de énsem tudok, és énsem szoktam. helyette morgok :D
2/14 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen,de pár éve eltünt...,és nem tudtam,úgy szabályozni mint pl. a büfögést,ha morgott a torkom akkor morgott:)) És nem az váltotta ki,hogy éhes vagyok..,nem tudom miért volt,de egy ideje megszünt,és nem tudom,hogy!
3/14 A kérdező kommentje:
Jó neked, engem nagyon idegesít :S
Már megfigyeltem, hogy gyakoribb amikor szénsavas üdítőt iszok, szóval hanyagolom is őket egy ideje. De így is néha előjön. Annyira ciki :S
2009. dec. 8. 13:24
4/14 anonim válasza:
Most,hogy irod a szénsavas üditőt..,én buborékos ásványvizet ittam,lehet attól volt nekem is?! Mióta nem iszok,csak Pi vizet azóta nincs morgás sem..,egyébként ha csukva van a szád,a morgás se hallatszik annyira!:)
5/14 A kérdező kommentje:
Azért ez vicces. Morgok mint egy medve. De mostantól no szénsav. :D Meg megpróbálok keveset enni, stb. Múltkor megittam egy energiaitalt egy verseny előtt, és akkor is morogtam. Nagyon ciki volt, tök csend volt az egész teremben, remélem nem vette észre senki :D
Köszi a válaszokat :)
2009. dec. 9. 10:49
6/14 anonim válasza:
hihi,akkor Te hagosabban morogtál mint én..:D Igy van,no szensav,és nem lesz több morgás;)
7/14 anonim válasza:
jajj ez olyan ciki:s én mindig köhécselek h ne lehessen hallani:S
nekem is a szénsavas üdcsiktől szokott előjönni
8/14 anonim válasza:
Korog a gyomrod. Többé-kevésbe teljesen normális.
9/14 anonim válasza:
23:03 nem a gyomrom,hanen a torkom morog..,ez tuti!!:)
10/14 anonim válasza:
velem dettó ugyanez van :) Én sem szoktam böfögni soha, évente 1-2x én is .nekem is van nem tudom mi ez ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!