Heti 24 db egész tojást eszek. Ettől lehet valami bajom?
Figyelt kérdés
Vagy ha csak a fehérjét enném az egészségesebb? Az edzés miatt eszek ilyen sokat. Úgy tudom h csak a sárgája ártalmas. A koleszterint is emeli?2014. jan. 21. 17:11
11/11 Szintiszoli123 válasza:
Persze! A koleszterinszint javítható és "visszafordítható". Tehát ne aggódj.
A legújabb álláspont, hogy a koleszterinszintet nem (vagy csak kis mértékben) befolyásolja a bevitt tápanyag koleszterintartalma. De erre írtam, hogy mivel ezt én is csak olvastam, nem fogom neked 100%-os bizonyossággal állítani.
Amit tudok, hogy mióta 15 tojást eszek egy héten, ugyanannyi a koleszterinszintem, mint mikor egyet sem ettem. Mit tudhatunk biztosan.?
Semmit. Ezért javasoltam, hogy méresd a koleszterinszinted, aztán meglátod, van-e változás. Szerintem nem lesz.
Ezt mindenképpen olvasd el!
Arany írás!
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__taplalkozas__4876925..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!