Tudom, hogy sok anorexiával való kérdés volt, de mégis?
Náluk mikor indul be a fogyás? Miért lehet fogyni, ha valaki nem eszik? Nem úgy van, hogy beáll tartalékoló üzzemmódba és nem fogy semmit vagy nagyon minimálisat aztán a 2szeresét hízza vissza, mert a teste azt érzékeli, hogy vészhelyzet van? Úgy is fogynak, ha nem tornáznak, csak szimplán nem esznek? Miért így fogynak?
Légyszi válaszoljatok minden kérdésre, már aki ért a témához, mert nekem nagyon nem világos...:S
Te is az anorexiát választottad... De miért? Hány centi és hány kiló voltál? Mennyi idő alatt fogytál le a nem evéssel?
Szóljál, ha unod a kérdéseimet:D Csak annyira szeretném ezt megérteni.... :( Tönkre teszi magát!
Először el kell hagyni a cukrosat, szénhidrátosat.
Zöldséget zöldséggel enni, meg rizst is lehet. Sok folyadékot, de nem cukrosat. Aztán jó többször enni, de csak egy egy falat zöldséget, vagy sótlan, zsírmentes húsdarabot. Nekem így sikerült lefogyni. Meg is tartottam a súlyomat, mert edzésre is járok.
Az anorexiás büszke arra, hogy uralkodni tud az éhségérzetén, vagyis hogy ura önmagának. Ez olyan emberek teszik, akik az élet más területein nem uralkodhatnak önmaguk felett. Mondjuk, mert a szüleik túlságosan kontroll alatt tartják őket. A teljes koplalás bizony életveszélyes helyzetet teremthet. Felborul az egyensúly.
És igen, fogynak, ha koplalnak, egy idő után. Ez nem tanácsos.
Nah hát akkor most meg fogod érteni
Nem mind1, hogy milyen testtel kezdjük az " anorexia felé vezető utat ". Ha valaki túlsúlyos vagy telt akkor enyhén szólva szánalmas gondolat az egész, mert csak jobban fog hizni, mivel lelassul az anyagcsere és a saját zsirjából a test akár 1 évig is nyugodtan kibirja. Tehát egy túlsúlyos ember ezzel a módszerrel nem megy semmire, ugyanis borzalmasan sok idő kellenne ameddig elfogyna a saját zsirja és különben is senki sem bir ki egy évet majdnem semmi evéssel, főleg nem egy dagi személy
Viszont ha valaki már igyis normál testsúlyú vagy épp sovány, annak " beválhat " ( ez a mérhetetlenül nagy ostobaság ) és könnyen lehet anorexiás, az ő esetében kevesebb zsir van és hamarabb fogy el. Ha valamit nem értettél még most sem akkor még kérdezhetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!