Körülbelül 170 cm vagyok és 57 kg. Hogy tudnék fogyni legalá bb 5 kg-ot?
Figyelt kérdés
Teljesen mindegy mennyi idő alatt. Mik a legjobb módszerek? Vagy ez normális testsúlynak számít? Mert én úgy érzem eléggé kövér vagyok :/2013. dec. 10. 17:05
1/5 anonim 

válasza:

Anorexiás vagy és nem kövér!
Inkább egy pszichológust keress fel.
Sovány vagy és nem kövér!
2/5 anonim 

válasza:

Na, jó sovány nem vagy, azért azt eltúloztam az előbb, de hogy kövér biztosan nem, az is tuti.
Egyáltalán nincs szükséged fogyásra!
Viszont ha te még ezzel a súllyal is kövérnek látod magad, akkor viszont tényleg az anorexia kategóriájába tartozol.
3/5 anonim 

válasza:

Én is 170cm magas vagyok, mit nem adnék, ha 57kg lennék. Sajnos nem tudok hizni, akárhogy eszem, nem tudok felszedni néhány kilót, sőt, mostanában stresszes időszakban még fogytam is, 49kg vagyok, 53kg átlag súlyom, ennyi szoktam lenni, de régen 55kg voltam és akkor is soványnak éreztem magam, mikor 58-60kg voltam, akkor volt az igazi. Nem hiszem, hogy kövér vagy. Aerobic vagy ilyesmi, amivel próbálkozhatsz, de semmiképp se azért, hogy fogyj, esetleg azért, hogy izmosodj és máris jobban érzed magad a bőrödben.
4/5 anonim 

válasza:

Nem kell fogynod. Ez a súly a magasságodnak megfelelő alsó határához közelít, a számok szerint vékony vagy. 50 kilósan kórosan sovány lennél.
5/5 anonim válasza:
Anorexia, ennyi rá a válasz.
170 cm és 57 kg vagy, nálunk falun józan paraszt ésszel ez úgy van, hogy teszem azt, valaki 158 cm, akkor 58 kg a normál testsúlya, de az is egyenletesen oszlik el rajta ha úgy 60 kg. Tehát neked nem kell fogynod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!