Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Aki azert nem eszik peldaul...

Aki azert nem eszik peldaul disznohust, mert mocskos allatnak tartja, hisz a sarban fetreng, vagy olban a sajat mocskaban, az normalis?

Figyelt kérdés
Itt most nem vallasi meggyozodesrol beszelek, az nem erdekel. Viszont aki a fenti megfontolas miatt hozza meg donteset, az meg nem hallott az elelmiszer feldolgozasanak folyamatarol? Szerinte sz/\rosan rakjak be a sutobe a hust?
2013. nov. 11. 23:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Az ő dolga. Az, hogy lemossák a húst, az egy dolog, de ha a disznó az ólban a saját kakijából eszik, azt nem tudják lemosni... és, nos, lehet, hogy egyeseknek nem gusztusos. Én azt gondolom, hogy mindenkinek megvan a joga ahhoz, hogy egyen disznóhúst, meg ahhoz is, hogy ne egyen. Az tuti, hogy a normalitáshoz ennek semmi köze nincs.
2013. nov. 11. 23:12
 2/13 anonim válasza:
0%

Szia.En nem vallasi nezet miatt nem eszem disznot.

mint irtad mocskos szenny allat.

tele van mereggel,ugyanis nem izzad,megeszi a sajat sz.rat,ha megdoglik mellette valami akkor azt is megeszi szoval minden evo. tele van a teste parazitakkal,amit nem tudsz kiolni akarhogy is sutod... na a lenyeg:

de igen hallottam. szerinted miert veszek nem sult hust?

es miert veszek hazi,tanyasi csirket? azert a csirke mas :) en eszek pulykat csirket marhat. meg most kezdek baratkozni a hallal. felvagottat csak is minimum 80% hustartalmut veszek.amugy kb fel eve nem eszek sertest. ugyanis parom muszlim,es ugye mondta hogy enm esznek sertest. miert? mert koszos. utanna neztem na azota en sem eszem... :)

es amit nem eszem meg ami husos:

virsli

parizerek ( csak is csirke v pulyka mell sonka mint irtam min 80% hus tartalmu)

kenomajas mert abban is van minden mint a parizerben

ugye szalonna kolbasz,teperto ami sertesbol van.

2013. nov. 11. 23:14
 3/13 anonim ***** válasza:
77%

Ekkora hülyeséget még nem is hallottam :D

Persze a vallási szempontokat "megértem" nagyjából, de hogy valaki tényleg szó szerint a kosztól féljen, mikor csupa műanyag szart árulnak az áruházakban...Inkább a mocskos háztáji hús :D

2013. nov. 11. 23:16
 4/13 anonim válasza:

masodik vagyok.

ki mondta hogy a kosztol felek? :D rengeteg koszt eszunk meg nap mint nap.

en a meregtol felek :))))

es a vallasi nezet miatt is nem eszem disznot.

igaz en katolikus vagyok,es mint irtam parom muszlim,hogy nezne mar ki hogy o eszi a csirket en meg a disznot? es meg is undorodtam tole,nem is hianyzik :) ugyan ugy lehet enni mindent. ugyanugy megeszem azt a toltott kaposztat,csak daralt csirkemellbol vagy marhabol :)

2013. nov. 11. 23:39
 5/13 A kérdező kommentje:

Nehany kiigazitas:

Ha parazitaja lenne a disznonak (a gondatlan gazda jovoltabol, ugyebar), miert ne lehetne "akarmilyen sutessel" elpusztitani? Alap biologia. SAS tulelokonyvek alapja is a gondos atsutes. Naluk pedig neha egy karcolas is halalhoz vezethet, ha olyan terepen vannak akcioban (pl esoerdo, vagy sivatag), szoval biztos nem hulyesegeket tanitanak nekik, ha mar katonankent belekerult par millioba a kikepzesuk.

Amugy meg alap biologia. Negyvenegynehany fokon kezd el kicsapodni a feherje. Ha 100-250 fokon sutod minimum egy oraig, az osszes elo szervezet elpusztul benne. Legyen virus, vagy majmetely.

A masik, hogy a csirke is ugyanannyi sz##t eszik aranyaiban, mint a diszno, mert az meg a vizebe, meg a takarmanyos edenyebe is belepottyant. A hal egy csomo dogot eszik (mert ugye a vizbe pottyant doglott rovar is dog). Ha lattal mar kacsat, lathatod, hogy az is retkes am rendesen. A marha mar a fogantatasakor mocskosnak szamit, ha ilyen szigoruan nezed, mert csomoszor uszik az egesz hatsojuk a fekaliaban.

Remelem, ezert nem leszel vega, hogy ezt leirtam.

2013. nov. 12. 00:00
 6/13 anonim ***** válasza:
Mi sem eszünk sertéshúst már jó ideje. Persze ha otthon az van, akkor az van, megesszük Mondjuk amikor minket várnak ebédre és sertést csinálnak, amikor pontosan tudják, hogy nem igazán az nem túl kedves gesztus. De vidéki szülőket nehéz megtéríteni.. Én esküszöm érzem a trágyát enyhe mellékízként a sertéshúson, emiatt sose szerettem. A barátom szerint meg egészségtelenebb a húsa, így csirkét eszünk, többnyire mellet. De én majdnem vega vagyok, nagyon finnyás vagyok a húsokra.
2013. nov. 12. 00:16
 7/13 A kérdező kommentje:

Elfelejtettem irni a tengeri halak gyogyszertartalmarol, melyek fogamzasgatlotol, epilepszia elleni gyogyszeren at, hormonokig par dolgot nagy esellyel tartalmazhatnak szerte a vilagban, rengeteg elohelyen.

Meg a hazai folyami halaktol is felhetsz a novenyvedo szerek miatt pl, de akkor mar ra is tertunk a novenyekre. Es az ivovizre. Hmm...

Az emberi faj egy virus. Feleli a gazdatestet (bolygot), es addig szaporodik, amig meg nem oli, es vele hal maga is. De hat nem rendelkezik eleg intelligenciaval, hogy ezt atlassa.

2013. nov. 12. 00:19
 8/13 A kérdező kommentje:

Ez csak a pangasius:

[link]

Kerestem volna neked egy jo kis abrat a tengeri halakban megtalalhato gyogyszerekrol, mely az egyik NG magazinban volt, de feladtam. Az ujsagok meg otthon vannak Mo-on. :(

2013. nov. 12. 00:22
 9/13 anonim ***** válasza:
63%

Akartam írni, hogy hülyeséget kérdezel de aztán a 2. válaszoló kiakasztott :D

Nem bírom én sem, amikor megideologizálják hogy a disznó/kutya/macska/ló/hörcsög hús miért nem jó..

Éhezzenek egy kicsit egy őserdőben, aztán megnézném mennyire fognak fujjogni egy kígyóra, kiscicára vagy disznóra.. Ez a rohadt kényeskedés, ez megy.

Bezzeg általában a gennyes tejet, a gluténos-lektines mérgező búzát azt megeszik, de a disznó hús ó az nem kell. Hát, ne egyék.

2013. nov. 12. 00:58
 10/13 A kérdező kommentje:

4: "igaz en katolikus vagyok,es mint irtam parom muszlim,hogy nezne mar ki hogy o eszi a csirket en meg a disznot?"

Bocsi, nem kotekedni akarok, es kozom sincs a vallasotokhoz, de ezt butasagnak tartom. Nem sziami ikrek vagytok. Szerintem termeszetesen nez ki. Miert, a parod veled egyutt tartja a Husvet elotti bojtot? Vagy ez csak egy abszolut egy oldalu szolidaritas?

2013. nov. 12. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!