Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mitől lehet ez? Kb fél éve...

Mitől lehet ez? Kb fél éve nem kívánom a húst. Eleinte csak a disznóhúst nem ettem meg, ma már semmilyen húst nem bírok megenni. Pedig eddig szerettem és nem volt soha semmilyen gondom. Nem undorodtam meg vagy ilyesmi.

Figyelt kérdés

2011. nov. 27. 11:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez rossz jel is lehet. Nem akarlak megijeszteni, de az unokahúgom a mellrákja előtt utálta meg teljesen a húst. Még megfogni se bírta egy idő után. Vigyázz magadra és figyeld meg a tested reakcióit.
2011. nov. 27. 12:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha megijedtél, akkor vizsgáltasd ki magad. De lehet, hogy hozzászoktál a hústalan életmódhoz.
2011. nov. 27. 19:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen. Egy idő után elmúlt magától.
2011. nov. 28. 18:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy vagyok. És ugyanígy kezdtem, először csak a disznóhúst nem ettem, ma meg már ha a csirkemellre gondolok hányingerem lesz. Így vagyok a szalámikkal sem, nem esik jól.
2013. febr. 11. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!