Valakit el lehet azért ítélni mert utálja a disznóvágást? Ugyanúgy a disznóhúst sem szereti.
Figyelt kérdés
2011. jan. 26. 14:23
1/7 anonim válasza:
Már miért lehetne? Egyépként is belekötnek sajnos mindenbe. Namost én is gyűlölöm a disznóvágást, hiába voltkét mamámnak is malackája,tyúkjai,libái,nyulai, én végig sirattam ha megláttam, mert az mégis véres és nem valami szép látvány, pláne gyerek fejjel s ez mé felnőtt ként is megborzongtat.
a húsevés meg mindenkinek maga dolga, sok furabogárt ismerek, egyikük volt képes csak kiakasztani mikor a hagymát ellenezte. (miszerint az gey keleti monda szerint egy démon testéből számrazik..) o.O
2/7 anonim válasza:
Én is utálom a disznóvágást és a húsból sem szoktam enni soha. Ez nem elítélendő dolog.
3/7 anonim válasza:
Én is utálom, minden tiszta vér, zsíros a kilincs, üdítős üveg. Mindig megkaptam, hogy nem csinálok semmit. De nem érdekelt, én meg visszamondtam hogy csinálja az aki enni fog belőle. de ,,muszáj,, volt ott lenni. Hál istennek most már több éve nem voltam szerencsére. Felnőtt embert nem kényszeríthetnek. :)
5/7 anonim válasza:
Én személy szerint szeretem, mert jó hangulat van, jókat lehet enni, inni, beszélgetni, de aki nem szereti nem erőltetem rá.
6/7 anonim válasza:
Harmadik vagyok, vidéki. de akkor is utálom.
7/7 anonim válasza:
Nem lehet mindenki gój. :D
Amúgy én se nagyon bírom a vér látványát meg a vágást, de a húst nagyon szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!