Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Disznóhúst mikortól adhatok a...

Disznóhúst mikortól adhatok a babámnak?

Figyelt kérdés
A kisfiam 11 hónapos..nem a legjobb étvágyú ezért azt adom általában neki amit mi is eszünk..De disznóhúst még nem mertem neki adni....Adhatok?
2013. máj. 19. 12:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Sovány sertéshúst miért ne?
2013. máj. 19. 12:34
 2/13 anonim ***** válasza:
Én adok a fiamnak, ő is 11 hónapos.
2013. máj. 19. 12:36
 3/13 anonim ***** válasza:
18%
13 hós, és még nem kapott...Nem is fog, mert elég ocsmány húsfélének tartom! De mindenki azt ad, amit gondol, nem lehúzásképp írom, de az is tény, hogy én nem adok!
2013. máj. 19. 12:36
 4/13 anonim ***** válasza:
Mitől ocsmány húsféle a disznóhús? Őszintén érdekelne.
2013. máj. 19. 12:41
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha 6 hónaposan is kezdted a hozzátáplálást, akkor 7 hónaposan kaphat csirkemellet, pulykamellet, 8 hónaposan sertéshúst, 9 hónaposan marhahúst is, és fokozatosan be lehet vezetni a bárányhúst is!

Nem kell annyira félni. 11 hónaposan mindenfajta húst ehet már, halat is.

2013. máj. 19. 12:44
 6/13 anonim ***** válasza:
Fiam 8,5 hónapos és már eszik sertéshúst. 4 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást.
2013. máj. 19. 18:48
 7/13 anonim ***** válasza:
ocsmány húsféle? érdekes emberi lény vagy te,reméljük édesítőszerrel csinálod a kaját ami tele van aszpartámmal,meg updat-es "egészséges" ételeken élsz,ez alapján csak ennyit lehet leszűrni
2013. máj. 19. 20:28
 8/13 anonim ***** válasza:
Ezt most jól megmondtad utolsó! Imádom az ilyen kommenteket! Mert az ember nem úgy lát valamit ahogy a másik, máris le kell húzni...Nekem azért ocsmány, mert én minden alkalommal rosszul leszek tőle, annyira nehéznek találom, én sem eszem, ezért a gyerekemnek sem adom! Édesítőt nem adok kérdésedre válaszolva, mert abból anyírfacukrot találom a legegészségesebbnek, és valóban egy rakat dolgot sem adok még, péksütit, túrórudit, kekszeket, kubut, mert ÉN így tartom jónak, TE meg csinálod ahogy TE jónak látod, és miért is kéne a másikat meggyőzni?A kérdező kérdezett, én válaszoltam, kinek mi köze a többihez???
2013. máj. 23. 13:55
 9/13 anonim ***** válasza:

Jaj a sorrendem lemaradt, pedig talán ez mindent elárul:

1. hal

2. nyúl

3. tyúk, pulyka, kacsa, stb.

4. Marha, Kecske, Birka stb

5. Mangalica

6. Sertés

Jó étvágyat!

2013. máj. 23. 13:59
 10/13 anonim ***** válasza:
a kajára az írni undorító,az mindent elárul rólad..a mangalica is sertés...
2013. máj. 23. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!