Disznóhúst mikortól adhatok a babámnak?
Figyelt kérdés
A kisfiam 11 hónapos..nem a legjobb étvágyú ezért azt adom általában neki amit mi is eszünk..De disznóhúst még nem mertem neki adni....Adhatok?2013. máj. 19. 12:21
2/13 anonim válasza:
Én adok a fiamnak, ő is 11 hónapos.
3/13 anonim válasza:
13 hós, és még nem kapott...Nem is fog, mert elég ocsmány húsfélének tartom! De mindenki azt ad, amit gondol, nem lehúzásképp írom, de az is tény, hogy én nem adok!
4/13 anonim válasza:
Mitől ocsmány húsféle a disznóhús? Őszintén érdekelne.
5/13 anonim válasza:
Ha 6 hónaposan is kezdted a hozzátáplálást, akkor 7 hónaposan kaphat csirkemellet, pulykamellet, 8 hónaposan sertéshúst, 9 hónaposan marhahúst is, és fokozatosan be lehet vezetni a bárányhúst is!
Nem kell annyira félni. 11 hónaposan mindenfajta húst ehet már, halat is.
6/13 anonim válasza:
Fiam 8,5 hónapos és már eszik sertéshúst. 4 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást.
7/13 anonim válasza:
ocsmány húsféle? érdekes emberi lény vagy te,reméljük édesítőszerrel csinálod a kaját ami tele van aszpartámmal,meg updat-es "egészséges" ételeken élsz,ez alapján csak ennyit lehet leszűrni
8/13 anonim válasza:
Ezt most jól megmondtad utolsó! Imádom az ilyen kommenteket! Mert az ember nem úgy lát valamit ahogy a másik, máris le kell húzni...Nekem azért ocsmány, mert én minden alkalommal rosszul leszek tőle, annyira nehéznek találom, én sem eszem, ezért a gyerekemnek sem adom! Édesítőt nem adok kérdésedre válaszolva, mert abból anyírfacukrot találom a legegészségesebbnek, és valóban egy rakat dolgot sem adok még, péksütit, túrórudit, kekszeket, kubut, mert ÉN így tartom jónak, TE meg csinálod ahogy TE jónak látod, és miért is kéne a másikat meggyőzni?A kérdező kérdezett, én válaszoltam, kinek mi köze a többihez???
9/13 anonim válasza:
Jaj a sorrendem lemaradt, pedig talán ez mindent elárul:
1. hal
2. nyúl
3. tyúk, pulyka, kacsa, stb.
4. Marha, Kecske, Birka stb
5. Mangalica
6. Sertés
Jó étvágyat!
10/13 anonim válasza:
a kajára az írni undorító,az mindent elárul rólad..a mangalica is sertés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!