Ezzel túllépem a mai kalória keretem? 1600kalóriát viszek be maximum egy nap. +40-50perc kocogás edzésként.
Sajnos most nem nagyon üzemel a kalóriabázis, így nem tudom megnézni, ezért kérdezem itt.
Reggeli:
2szelet rozsos abonett kenyér
25gramm olivabogyós kecskesajt
1dl kávé, 1 dél tej egy teáskanál cukor
Tízórai:
2közepes zöldalma
kb 300gramm savanyú káposzta
Ebéd:
200g húsleves(60g benne a zuza, 15g a répa a többi lé)
180g sült oldalas
Uzsonna:
fél dl kávé édesítővel
Vacsora(lesz):
saláta(1répa, fél zöldség, karfiol)
Tudom, hogy a cukor meg a sült oldalas nem valami egészséges, de nem vagyok híve annak, hogy megvonom magamtól a jót, max mindenből igyekszem kevesebbet...
Mint pl: fehér lisztes kenyeret nem eszem, cukor heti 1x max 2x egy kiskanállal a kávémba, csokit nasit nem eszem max heti 1x reggeli után egy kis szelet csoki, és tésztákat is minimálisra szorítottam
Szóval ezekkel nagyjából tisztában vagyok.
A kalóriakeret elképzelések nem állnak meg a gyakolatban, nem lehet eléggé pontosan meghatározni sajna.
Cserébe te elhiszed hogy a kalóriák számítanak, és mit ettél..
Rozs, kecskesajt, tej, cukor.. :(
Az ebédedet és a vacsorádat kellene ismételni, emelni az adagot (reggeli helyett is ilyeneket enni) és leszokni arról, hogy a mennyiséget figyeled-méred, ugyanis pszichés betegséghez vezet a kajálás mennyiségének figyelése. Annyit egyél amennyi jólesik, de ne írd hogy ez mennyi, ez fontos.
Tudom, a sajt es a tej nem a legjobb
De a reggeli 1dl tejemrol nem akarok lemondani
A kecskesajt meg kuriozum volt ma nalunk, szoval ettem belolw.
Cukrot altalaban nem teszek kaveba, inkabb edesitot,de zavar a sok edeiaothasznalas.
A kaloriaszamlalast mar csak saccra vegzem, inkabb arra figyelek, hogy mindennap legyen az etrendemben gyumolcs, zoldseg es hus
Kenyer problemas...regen naponta tobbszor ettem, mostmar heti 2-3x max teljes kiorlesut, vagy abonettet...nem akarom hirtelen elhagyni, csak sovargas es zabalas lesz a vege
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!