Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha nem eszek és iszok 4...

Ha nem eszek és iszok 4 napig, mi lehet? Belehalhatok?

Figyelt kérdés
2013. nov. 8. 17:09
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim válasza:
0%
Reméljük mszp szavazó vagy és hamar megpatkolsz...
2013. nov. 16. 01:14
 42/51 anonim ***** válasza:
48%
Reméljük, hogy nem sokáig rontod a levegőt, mert ritka buta ember lehetsz, ráadásul rosszindulatú is.
2013. nov. 16. 10:52
 43/51 A kérdező kommentje:
köszönöm a rendes,és nem rendes kivánságokat. :) tudja a lány hogy mennyire szeretem persze. most ugy néz ki minden rendben...... reméljük igy is marad. :) sosem voltam rosszindulatú... épp ellenkezőleg.
2013. nov. 16. 11:36
 44/51 anonim ***** válasza:

Az mszp-s válaszolóra írtam a rosszindulatút, nem rád, kérdezőre.

Most akkor kibékültél a csajjal?

Ajjaj. Ha megint összevesztek, ugyanez lesz. Ez nem jó. Függsz tőle keményen.

2013. nov. 16. 12:12
 45/51 A kérdező kommentje:
Nem. Ha megint csinálja a bolondériát,akkor hagyom. szeretem,de ha megint ezt tenné,akkor inkább hagyom. kibékültünk,és minden olyan mint rég. csak én változtam. megedzőttem. igaz. ami nem öl meg...... most happy minden. ez innentől csak rajta múlik. én kitartottam mindíg mellette,most az ő dolga hogy bizonyítson. eddig bizonyított is már. ma mozi...... :)
2013. nov. 16. 12:17
 46/51 anonim válasza:
Amúgy miért szakított veled a csajszi? Megcsalt vagy csak ,,kiszeretett'' belőled. Vagy inkább a: Tartsunk szünetet!! kifogást választotta?
2013. nov. 16. 16:35
 47/51 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy jobb híján visszatáncolt hozzád? Mert az nem szerelem, csak kapcsolat és biztonság függőség.

De legyetek boldogak persze.

2013. nov. 16. 17:06
 48/51 anonim ***** válasza:
Mit ettél ma?
2013. nov. 16. 23:08
 49/51 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudom csinált e valami rosszat.... mindenesetre odafigyelek rá,hogy mit csinál. Most azt mondja hogy szeret,meg hogy ráébredt mellettem a helye.... azt nem tudhatom nem csalt e meg,de korábban mondta tartsunk szünetet,ami nekem nem nagyon akart jól esni,aztán azt mondta kiszeretett belőlem. akkor kb egy 7 után megírtam neki,hogy jó,akkor nem kereslek többet. nem várok rád. nekem szükségem van családra stb... légy boldog. ekkor elgondolkodott. kiváncsi vagyok hogyan lesz tovább.
2013. nov. 17. 11:34
 50/51 anonim ***** válasza:

Nem tudod?

Nem kérdeztél rá, vagy ő magától nem mondta el?

Ne haragudj, de ennek a kapcsolatnak nem jósolok sok jövőt.

Te jobb és őszintébb kapcsolatot érdemelsz. Az általad leírtakból a párod nem igazán tudja eldönteni, hogy mit is szeretne és főleg azt, hogy kivel.

2013. nov. 17. 12:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!