Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha nem eszek és iszok 4...

Ha nem eszek és iszok 4 napig, mi lehet? Belehalhatok?

Figyelt kérdés
2013. nov. 8. 17:09
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim válasza:

Ne hülyéskedj már, nincs az a pics.. akiért tönkre akarnád tenni magad, gondolj bele csak magadnak ártasz ha a nemesebb szerveid károsodni fognak a folyadékhiány miatt.

Tessék inni! Ha kortyonként is, De napi 2 l folyadékra van szüksége a szervezetnek. Mivel több napja nem ettél összeszűkült a gyomrod./ voltam én is ilyen helyzetbe de nem holmi szerelmi bánat miatt, nagyon sok volt a munka a követelmény, ezért nem tudtam időt szakítani az étkezésre, napi fél l tej és egy kifli volt a kajám , olyan száraz volt már a szám , hogy csak tejbe áztatva tudtam lenyelni a falatokat.

Fogytam 8 kg, . Már más a munkaköröm, ezért naponta többször ettem egy keveset, ez eltartott vagy egy évig, de most már megtudok enni egy nem túl nagy ebédet és vacsit.

Viszont a éhezés miatt károsodott a gyomrom, a belek, gyógyszert kell szednem.

Ajánlom hogy ne tedd tönkre magadat!!!

Rossz állapotú beteges férfit senki sem szeret maga körül

mert az előbb utóbb csak nyűg lesz. Gondolj bele !

Úgy tűnik nehezen tűröd a stresz helyzetet, bepánikolsz ha valami rossz történik veled, vagyis ha lesz, ha majd megtalálod az igazi társat, családot szeretnél akkor kifog segítőtárs lenni , ki lesz a család támasza ha megbetegíted magad és egy csomó gyógyszer kell majd szedned, ami nem csak túl sok pénzbe fog kerülni, hanem a gyógyszereknek ott van a mellékhatása is ami más szervekre károsan fog hatni???!!!

Fel a fejjel, legyen tartásod,!!

Kezd el folyadékkal rostos

üdítőkkel, amiknek nem sok, de van egy kis táp és vitamin értéke. Egyél lédús gyümölcsöket, naponta többször párfalat szénhidrát dús ennivalót, kezd kenyérrel egy kis vaj sonka, v szalámi, levesfélék főzelékek és ha visszanyerte a gyomrod az eredeti állapotát,meglásd mindent megfogsz tudni enni, vissza fog térni az erőd, és a jobb közérzet által nem fogod olyan borúsnak látni a világot, és rá fogsz jönni semmi értelme tönkre tenni magadat Senkiért és Semmiért!!! . A gyomrod érdekében nagyon jót tesz a Danon Aktivia védi a nélkülözhetetlen bélbolyhokat.

Épülj fel, lábalj ki az önsanyargató állapotból. Oké?

2013. nov. 13. 17:23
 32/51 anonim ***** válasza:

Hülyeség, amit csinálsz!

Semmi értelme, semmit nem érsz el vele.

KEZDJÉL EL INNI (vizet, gyümölcslevet, később tejes italokat).

KEZDJÉL EL ENNI, apránként.

Keress egy pszichológust, majd vele megbeszélitek a problémádat. 200 ugyanilyen esete volt, tuti.

Nem kell elkeseredni.

2013. nov. 13. 18:22
 33/51 anonim válasza:
?? Mi van a kérdezővel? Meghalt? Már 6 órája nem írt!! :O
2013. nov. 13. 18:51
 34/51 anonim ***** válasza:
Reméljük.
2013. nov. 13. 18:59
 35/51 anonim válasza:
24%
Már egy napja nem írt!! Szerintem meghalt. :( Én azért sajnálóm... Jó volt nézni a szenvedését (:
2013. nov. 14. 17:41
 36/51 anonim válasza:
54%

34 es 35 ös Ti ketten nagy szemetek vagytok.! Minek olvastátok ha a téma nem érdekelt benneteket.??

Senki nem kért benneteket arra hogy tanácsot adjatok.

De hogy plusz kárörvendőek is legyetek ez a szemétség teteje.

Érzéketlen bunkok vagytok!!!

Gondoljatok bele, és ha tényleg meghalt.

Nem gondoltok a hozzátartozókra????

Csak nehogy vissza üssön a bumeráng felétek!!!

2013. nov. 14. 18:49
 37/51 anonim ***** válasza:
34-es vagyok... azért írok azt, amit mert megvetem azokat akik nem becsülik magukat és az egészségüket, az életüket. Ha öngyilkos akarna lenni tényleg, akkor nem itt irkálna és sajnáltatná magát, hanem felmenne a padlásra és átdobná a kötelet a keresztgerendán és fellógatná magát.
2013. nov. 14. 19:27
 38/51 anonim válasza:

34-es . Te olyanról még nem hallottál hogy az ilyen írások, vagy beszéd bárhol, családi vagy baráti körben a lelki beteg gyakran hangsúlyozza , hogy megakar halni.?? Ha nem figyelnek, nem veszik észre időben a segítség kérést, nem nyújtanak segítséget akkor több mint valószínű hogy öngyilkos lesz az illető.

Sajnos én sok ilyen dolgot hallottam már orvosoktól is, hogy ha nem vesszük észre, viccnek vesszük, vagy csupán figyelemfelkeltésnek, gyakran halál lesz a vége, ez aki ily kétségbeesett volt, ő felnőtt, de gyakran van hogy kicsik, tinik, kérnek segítséget, és ha nem veszik komolyan az ő problémáját, valóban véget vet, vetett az életének. Ezt sok orvos mondja és talán te is halottad nem is egyszer a hírekben.

Ez az ember lelki segélyt kért!!!

Ez igazán nem került pénzbe!!!

2013. nov. 14. 19:52
 39/51 A kérdező kommentje:
Kedves hozzászólók,és barátságos hozzászólók. a 7 ik napon már nem nagyon volt erőm felállni felülni,és hallucináltam,pl olyat hogy mellettem fekszik a lány akit szeretek. el is tüntem ahogy ő kérte,és nem hívtam fel,nem írtam rá. kemény emlékezet kieséseim voltak. aztán egyszer csak rám írt,hogy nagyon fura,de sokat gondol rám. ittam kb 2 dl vizet,és összeszedtem minden erőmet,s lejött hozzám,de előtte rendbeszedtem magam amennyire lehet,hogy ne lássa rajtam. amikor találkoztunk,a nyakamba borult,sírt hogy rájött élete legrosszabb döntését hozta,és nagyon szeret. egy hétig rengeteget gondolt rám,és megértette,hogy rám van szüksége. tegnap már elkezdtem enni és inni. ma már több mint másfél liter folyadékot ittam,és egyre többet eszek. amin átestem: állandó szájszárazság,állandó álmosság,halucinációk,és -12 kg fogyás. nem szándékosan tettem,csak annyira megviselt,hogy képtelen voltam bármit enni inni. a második nap környékén megszünt az éhség érzet.nem haltam meg,itt vagyok. de volt olyan mintha sokan lettek volna az ágyam körül,rég nem látott személyek. most ujra együtt vagyunk,és sokkal jobban érzem magam. az én véleményem az: nem az a szerelem akivel letudsz élni egy életet,hanem aki nélkül nem. voltam orvosnál. semmi bajom nem lett.
2013. nov. 15. 15:36
 40/51 anonim válasza:
Happy end :)Tudja a lány, hogy mennyire fontos neked?? Tudja, hogy miatta nem ittál és ettél napokig?? Én csak azt mondom, hogy nagyon szerencsés. Persze te egy állat vagy- mert ekkora baromságot tettél, de ez benne a szép :) Sok boldogságot nektek :D
2013. nov. 15. 18:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!