Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan ihatnék meg napi 2-3...

Hogyan ihatnék meg napi 2-3 liter vizet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy különösebb problémám hogy nem tudok sok folyadékot inni és nem is kívánja a szervezetemet,ha másokkal vagyok esetleg vendégségbe akkor látom,hogy mindenki kb 6x iszik amíg én 1x vagy annyiszor sem. Miért van ez így? Ha iszok akkor is nehezen tudok meginni egy 2decis üdítőt. Múltkor próbáltam erőltetni pár napig ment azt hittem rászokok majd de nem így lett. Egyébként más kisgyerek korom óta ilyen vagyok csak kb 1 éve vettem észre,hogy ez nem normális.Segítsetek,mert olvastam,hogy fontos. Valakinek tapasztalat? Vagy ha vízzel nem is akkor mit vigyek a szervezetembe? Szénszavas üdítők is érnek?

#kevés folyadék bevitel
2013. nov. 8. 13:31
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nem is iszok gyakran üdítőket..:'D

Amúgy 52 / 168cm

2013. nov. 8. 18:25
 12/16 anonim ***** válasza:
Neked szerintem elég 2 liter is. Nem víz, hanem folyadékmennyiség. Ebbe beletartozik a levesek, főzelékek víztartalma is.
2013. nov. 9. 09:46
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.:)
2013. nov. 9. 10:57
 14/16 anonim ***** válasza:

Nyilván kell inni de.. nem jó mindenkinek ez az erőltetett ivás.

Létezhet (gondolom) kóros oka is annak, ha valaki nem szomjas, de egyszerűen az igényedet is mutathatja, nem kell annyi folyadék. Nem kell rágörcsölni.

2013. nov. 9. 13:30
 15/16 anonim válasza:
Ennyi ostoba választ olvasni... Ugyanez volt a problémám régen,mint neked az ásványvizes flakonból lehetetlenségnek mutatkozott meginni azt a "sok vizet" Taktikát váltottam,egy 2dl-es pohárba kiöntögetve és 2dlként strigulázva már kezdtem bele lendülni!Fontos, hogy vízrőlbeszélünk nem cukros löttyökről ugyanis pl.2dl cola ugyanennyi vizet von el pluszba a szervezetből csak a víz,ami sejtmegújìtó, anyagcsere javìtó.Ne akkor igyál, ha szomjasvvgy ugyanis az már a szervezet kiszáradását jelzi!!!Aki nem hiszi olvasson utána!!!2hét alatt látványsan szebb hidratált bőr illetve energikusabb napok köszöntenek rád:) STRIGULÁZD!!!Poharanként elfogyasztva nem tűnik lehetetlen vállalkozásnak!Sóra pedig szükég van, de nem sós ételek cìmszó alatt már ne haragudjatok!!!!
2014. ápr. 26. 19:04
 16/16 anonim válasza:
Ja és a lényeg!A szervezet képes hozzászokni a dehidratált állapothoz,de nem azért iszol ennyit,mert ez elég neki!Ahogy rá állsz a vizfogyasztásra ,1hónap elteltével már pofon egyszerűen megiszod a MEGFELELŐ mennyiséget, amit nem főzelékből és levesekből. Nyersz ki,mivel azok nem tisztítóhatásúak!
2014. ápr. 26. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!