Hogyan ihatnék meg napi 2-3 liter vizet?
Sziasztok!
Van egy különösebb problémám hogy nem tudok sok folyadékot inni és nem is kívánja a szervezetemet,ha másokkal vagyok esetleg vendégségbe akkor látom,hogy mindenki kb 6x iszik amíg én 1x vagy annyiszor sem. Miért van ez így? Ha iszok akkor is nehezen tudok meginni egy 2decis üdítőt. Múltkor próbáltam erőltetni pár napig ment azt hittem rászokok majd de nem így lett. Egyébként más kisgyerek korom óta ilyen vagyok csak kb 1 éve vettem észre,hogy ez nem normális.Segítsetek,mert olvastam,hogy fontos. Valakinek tapasztalat? Vagy ha vízzel nem is akkor mit vigyek a szervezetembe? Szénszavas üdítők is érnek?
Nem is iszok gyakran üdítőket..:'D
Amúgy 52 / 168cm
Nyilván kell inni de.. nem jó mindenkinek ez az erőltetett ivás.
Létezhet (gondolom) kóros oka is annak, ha valaki nem szomjas, de egyszerűen az igényedet is mutathatja, nem kell annyi folyadék. Nem kell rágörcsölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!