Milyen etrendem legyen?
Figyelt kérdés
A lenyeg annyi,hogy 17 eves vagyok es csak a hasam zavar.Szeretnek ugyan ugy enni,mint eddig,mert fogyni nem akarok.Viszont az etrendemen kellene valtoztatnom.Annyi a baj,hogy a hasam csunya,ahhoz kepest,hogy vekony vagyok eleg nagy hasam van,de csak annal a tajnal,ahol az izmok vannak,oldalt semmi,sot meg a kockak is latszanak de ha hozzanyulok erezni a zsirt ezt szeretnem eltuntetni.Persze tudom,hogy tornazni is kell,de megfelelo etrend is jol jonne. :)2013. szept. 25. 12:36
1/1 anonim válasza:
A hús és zöldségevés megfelelő étrend, ettől való eltérés már zsírosodást, gyulladásokat okoz.. kisebb vagy nagyobb mértékben, kortól, anyagcserétől függően persze..
Ha változtatni akarsz, tedd le a kenyeret és egyél helyette zöldséget. Kisebb változtatással lehet nem érsz el semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!