Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Gyomorrontás után ehetek?

Gyomorrontás után ehetek?

Figyelt kérdés
A volt egy kis gyomorrontásom az ebédtől, amit 1órakkor ettem. Nem tudom mi volt a baj. Talan túl gyorsan ettem ( mert sok szerintem nem volt). Lényeg, hogy utána rossz volt a gyomrom meg volt egy kis hányingerem. Azóta nem ettem. Most korog a gyomrom meg már a fejem is megfájdult (lehet az éhségtől). De még mindig hányingerem van, főleg ha az ebédre gondolok. De sztem egy pirítós már lemenne. Egyek vagy csak rosszabb lesz?
2013. szept. 9. 21:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Pirítóst nyugodtan ehetsz, attól biztos jobb lesz a gyomrod.
2013. szept. 9. 21:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Fott krumpli soval, piritos, husleves teszta nelkul zoldseggel, ropi vagy haztartasi keksz lehet,persze csak modjaval. Ami viszont fontos: folyadek! Minnel tobb tea mezzel, citrommal vagy magaban, vagy viz. Jobbulast!
2013. szept. 9. 21:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Megettem egy szelet pirítóst, tényleg sokkal jobb. Holnap suliba meg viszek egy vajaskiflit meg kekszet és az ebédet kihagyom. Köszönöm!
2013. szept. 9. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!