Mit ehetek? Sok a savam.
Tegnap és előtte való nap minden étkezés után enyhe émelygésem volt. Tegnap este nagyon rosszul lettem, 5órányi szenvedés és hányinger után hánytam 2x is, kb 1 dl savat. A gyomortartalmam nem jött vissza, illetve minimális.
Félek ettől az újabbtól, mit egyek? Mivel jó ilyenkor diétázni? Legutóbb kb 5 éve hánytam amikor beteg voltam.
Általában úgy fekszem hogy a fejem legyen kicsit magasabban, mert néha arra ébredek hogy marja a torkom.
Háztartási keksz? Tegnap azt ettem meg tejet is (pár kortyot mert a nagyobb mennyiség hasmenést okoz nálam)
Igyál kifejezetten lúgos gyógyvízeket és szedjél valamiféle lúgosító étrend-kiegészítőt,sok féle van.
Az én különféle problémáimban az étrend kiegészítők nagyon jók voltak,sokkal jobbak,mint a gyógyszerek.
Egyél kevesebb és inkább sovány húst,mert a húst állítólag savas közegben tudja lebontani a szervezet,ezért termel a gyomor a hús emésztésére egyre több és több savat.
Amúgy amit írsz,a tej is pont savasít,hisz állati eredetű fehérje.
A zöldségek a legfőbb lúgosítók.
Sárgarépa nyersen még nyári vitaminbomba is stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!