A zéró Coca Cola-t büntetlenül ihatja a fogyókúrázó? Valóban így lenne?
!!!
ez nagyon mellément. épp ma futottam le délelőtt "csak úgy"
a 28. Nike Budapest Félmaraton-t. mindezt a délutáni 50-es biciklitúra MELLETT.
hoppá! ez NAGYON mellément.
kezdj el mozogni
ja egyébként 165 cm vagyok és 53 kg. és igen, fogyni akarok.
hogy hová? nem tudom. pszichésen beteg vagyok, és lesz***om a rákot meg ilyeneket.
az 50-es túra a Római-Szentendre viszont jelenti az EU 50-es úton elejétől végéig.
nézz utána.
2*15 km kb.
50 -es
te lehet hogy nem...
én igen.
felállni nem tudnál,
Hát ezt igazán öröm volt végigolvasni :)
A The Coca Cola Company minden cuccába aszpartamot rak mesterséges édesítőszerként. Ez mind közül a leg rákkeltőbb édesítőszer. Az energiamentes italoknak az a lényege, hogy 100 ml közel 0 kalóriát tartalmaz. A rákra nagyon rá lehet gyúrni a segítségével.
húúú de flegma valaki ... igyál csak kólát, de lehetőleg jó sokat! remélem minél hamarabb bajod lesz és 1 ilyen hozzád hasonló beképzelt emberrel kevesebb lesz :)
csak segítségből írtam hogy mozogj mert hogyha fogyni akarsz mozgás nélkül nem megy,és mivel nem írtad oda hogy rendszeresen mozogsz szerinted honnan tudtam volna? de persze elnézést :) anorexiás se**fej...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!