Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Egy Nyár alatt kb hány kilót...

Egy Nyár alatt kb hány kilót lehet leadni?

Figyelt kérdés

én a jövő nyáron le szeretnék adni vagy 20 kg-ot :) mert megyek jövőre 9.dik-be és azt seretném hogy úgy tekintsenek rám ahogy én belül saját magam vagyok (na szvl értitek) xd :D

14/L

2013. aug. 31. 17:34
 1/3 Bárzsing ***** válasza:
Heti 1 kg az egészséges, ennél többet ne nagyon akarj fogyni. Sőt, ne is a fogyás legyen az elsődleges célod, hanem az életmód-változtatás. Csak egy picit figyelj jobban oda, hogy mit eszel, és rendszeresen mozogj. A fogyókúrákkal az a gond, hogy általában nem tartós az eredmény, ha abbahagyod, szép lassan visszajönnek a kilók, akár a duplája annak, amit leadtál.
2013. aug. 31. 19:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Miért vársz addig a fogyással ???

Különben meg ha gyorsan fogysz sokat akkor szottyadt lesz a bőröd. Az meg ronda.

Kezd el most és add le fokozatosan, ha eltolod nyárig nem fog sikerülni és csak kudarcélményed lesz.

2013. aug. 31. 20:25
 3/3 A kérdező kommentje:
jah persze én is ezt csinálnám de hát suli és arra kell koncentrálnom :// főleg az első félév mert felvételi lesz nekem majd 2014-ben :) :/
2013. aug. 31. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!