Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Skacok hogy tok leadni kb 10...

Skacok hogy tok leadni kb 10 kilót?

Figyelt kérdés

15 éves fiú vagyok és 85 kiló voltam már leadtam 7 et most

78 kg vagyok egy olyan 70,75 re akarok lemenni nem tudom mit tegyek étkezésem átlagos focizok és itthon is edzek de nem tudom mit tegyek ezeken felül hogy mégis leadjam a kívánt menyiséget! Kérlek segitsetek ti !!!!

2013. ápr. 11. 15:37
 1/3 anonim válasza:
azt amivel eddig fogytál miért nem jó ?.. ha sok gyümölcsöt eszel, és nem sültkrumplival meg ilyenekkel tömöd megad, sportolsz, és este 5-6 után nem eszel szerintem 5-6 hét alatt simán lemegy
2013. ápr. 12. 00:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát egy valamit nem éri meg manapság: átlagosan enni.

Átlagos evés minden nap kenyérből, tésztából, rizsből-krumpliból és tejből áll, kevés zsírral, valamennyi hússal és zöldséggel.

Ez lassú öngyilkosság, hát húsokban, zöldségekben-gyümölcsökben és zsírokban vannak a tápanyagok.

Mit keres a kenyér, tej, krumpli, cukor..? Ezeket ugye nem akarod enni, és akkor szépen fellélegzik majd a tested, lemegy a fölösleg ami 15 évesen már szép kis eredmény (természetesen nem a te hibád, hogy mostanra ennyi feljött, hanem az orvosoké, dietetikusoké és sajna a szüleidé is).

2013. ápr. 12. 12:34
 3/3 anonim válasza:
Még többet sportolsz,napi több gyümölcs és nem tömöd magad tele cukrokkal meg csokikkal!!Például ne csak focizz hanem a foci mellett fuss is és minden reggel meg este 45-50 fekvőtámasz vagy felülés!Meglátod ez nagy változást fog hozni!!
2013. ápr. 12. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!