Eléggé finnyás vagyok és inkább koplalok, amíg olyan kaját nem találok, amivel nincs bajom. Ez mennyire baj?
Figyelt kérdés
Esténként főzök vacsorát, abból eszek rendesen. De napközben van, hogy 5 körül jövök rá, hogy aznap még csak egy almát ettem, elfelejtek enni.2013. aug. 30. 13:15
1/5 anonim válasza:
Baj mert le fog gyengülni a szervezeted és a gyomrod is összeszűkülhet ami nem kellemes érzés. Készíts olyan ennivalót magadnak amit szeretnél enni.
2/5 anonim válasza:
Feleslegesen amortizálod magad. De a te bajod.
3/5 A kérdező kommentje:
Mindig ilyen voltam, egyelőre semmi hátrányt nem érzek ebből. Beteg nem szoktam lenni, illetve én úgy gondolom, hogy jobb mondjuk semmit nem tenni a gyomromba x óráig, mint belepakolni egy jó kis mekit vagy valami tartósítószeres, mindenféle E betűs utcakaját. Ebédlő nincs a munkahelyemen, a környéken meg max kínai van, ami ehető és elfogadható árú.
2013. aug. 30. 13:32
4/5 anonim válasza:
Hát párom is amikor nem dolgozott,akkor du 3kor evett elsőnek,de akkor is mert én már elétettem valamit.Ő is el van a kávéval meg cigivel.Mióta dolgozik,azóta elviszi a kaját és megeszi,és itthon is eszik még 2x legalább. Ő alkatilag is nagyon vékony,de nincs egyéb baja emiatt.Én is koplalok,mert fogyózok,de nekem elegendő ennyi étel is.Értsd ez alatt azt,hogy megeszem az ebédet meg esetleg 1 szelet kenyeret és annyi.
5/5 anonim válasza:
Mű kaját tényleg ne egyél, de csak akarat kérdése, hogy a napközbeni étkezésed megold. Én ha mást nem is, gyors zabpogácsát vagy kekszet mindig sütök előre, és én is, meg a párom is azt visszük dolgozni/egyetemre (pár szem almával pl.). Néhány darab is laktató, és nem korgó gyomorral kell a napi feladatokat ellátni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!