Miért mondják hogy a zöldség & gyümölcs annyira jó? Én jól étkezek?
Azt nem értem, miért mondják a médiában hogy zöldséget + gyümölcsöt fogyasszunk főleg.
Ha megnézed a legtöbb vitamin a Tejtermékekben, húsokban, sajtokban, gabonafélékben vannak a C vitaminon kívűl minden benne van, amit úgyis mindenki tabletta formájában vesz be.
A gyümölcsökben viszont gyümölcscukor van, ami ugyanúgy hizlal + candidásít, ráadásúl már alig tartalmaz vitamint, hiszen a talajt kizsaroltuk, így gyakorlatilag hasznavehetetlen drága anyagot eszünk.
Szerintem ez azért van így, mert tudják, hogy a húsokban nagy mennyiségű hormont tesznek, hogy nöjjönnagyra a hízó, így ez az ártalmas hormon+takarmány+élelmiszeradalékanyag bejut az emberi szervezetbe. A zsíroknál és kenyérnél is pont eza helyzet a tej dettó, hiszen permeátum és tejpor van benne csontból előállítva. Ergó minden normális étel méreg. Így nem maradt más hogy az embereknek mit mondjanak, az hogy zöldség + gyümölcs, hiszen azokban kevés méreg van, bár azok sem jók semmire, de legalább kevesebbet ártanak.
Én nem eszek zöldséget, gyümölcsöt. Helyette ezekkel táplálkozok : Fehér kenyér, sertéshús, tej, főzelék, zsírral főzök. Ami a leglényegesebb : Mindennap 1 multivitamintabletta (Actival, Centrum stb) és Pulzáló mágnesmatrac használta mindennap 2x a jó mikrocirkulációért.
Ha húst eszem krumplipürével vagy rizzsel heti 2x akkor is csak sertés combot eszem hozzá, mert a csírkét is útálom :S
Ha pörköltet eszem, jó sok sertészsírral készítem.
Hehe, tipikus agymosott sznob vagy. A gabona és a tejtermékek fogyasztása káros az egészségre, ez egyértelmű. A zöldség és a gyümölcs drága, de a pulzáló mágnesmatracot nyilván 100 forintért vetted a sarki fűszeresnél, ami gondolom nem igaz, mert a tv-s reklámból láttad és 90.000.-ért vettél kettőt is egyből...
A gabona szénhidráttartalma kb. 5-ször nagyobb, mint a zöldségeké, a glikémiás indexe meg olyan 8szor...
Az általad vázolt méreganyagok minimális hatással van a szervezetre, összevetve azzal a kárral, amit a tej és a gabonafélék művelnek. A matracod pedig egy méregdrága placebó, úgyhogy gratulálhatsz magadnak. :)
Nem vagyok agymosott. Éppenhogy tudatos vagyok. A gabonában nagyon sok egészséges anyag van és a magvakban is. A tej a valódi az nagyon egészséges ! Persze eza bolti műtej már nem. De abbol jót veszek !
Hogy lenne már a tej egészségtelen ?
Zöldségek + gyümölcsöktől teljesen cukros telített leszek, de amúgy a magvaktól nem.
A matraccal ki lett mérve az oxigénszaturációm 96% -ról 99%-ra emelkedett és valóban használ, ezt érzem napi szinten. A multivitaminokat pedig beviszem ami szükséges. Az általam felsorolt mérgek pedig nagyon gajjra vágják az embert !
Tökmindegy, hogy ki mit ír, te meg vagy róla győződve, hogy ez így jó, úgyhogy teljesen mindegy, csak vitatkozol. Nem?
Zöldséget, gyümölcsöt már csak a rosttartalom miatt is érdemes enni, sőt. Egy időben Amerikában arról ábrándoztak az emberek, hogy mindenki űrhajóspasztán fog élni, amiben benne van minden létező vitamin, azután amikor néhányan kipróbálták ezt a diétát, rájöttek, hogy a rostok nélkül tönkremegy az emésztőrendszer. A szervezet pedig nem olyan szívós, hogy örökké megbirkózzon a hússal. Rengeteg ember, aki sokáig él, idős korára vegetáriánus kell, hogy legyen, mert már nem bírja megemészteni a húst.
Lehet, hogy nem vagy elhízva, de a belső szerveid elzsírosodnak az ilyen étrendtől, főleg, hogy nem sportolsz semmit sem. Nem értem, hogy nem érzed magad folyamatos jelleggel pocsékul.
Te egy remek táplálkozás antimodell vagy.
„Ami a leglényegesebb : Mindennap 1 multivitamintabletta (Actival, Centrum stb) és Pulzáló mágnesmatrac használta mindennap 2x a jó mikrocirkulációért. “ - Ez egy kalap szar, az említett étrendeddel együtt.
“Jó most a főzelékben szétfőtt káposzta, krumpli, lencse, bab nem tudom számít-e “ – Ahogy írod, fikarcnyit sem számít, elvégre minden tápanyag elvesztődik a szétfőzés miatt.
“Zöldségek + gyümölcsöktől teljesen cukros telített leszek, de amúgy a magvaktól nem. “ – Ennél nagyobb baromságot nehezen írhattál volna.
Ritkán szoktam ilyen stílusban belekötni valakinek a kérdésébe, de a te kérdésedből sugárzik a makacsság, a beképzeltség és a csőlátás, ahogy azt előttem a másik válaszoló is megemlítette, tehát szerintem neked úgyis mindegy ki mit ír, te kitartasz a saját véleményed mellett, holott sok mindenben annyira elvagy tévedve, hogy oldalakat lehetne írni válaszként, de neked nem érdemes, mert úgysem érdekel téged mások véleménye.
A jövőben lenne egy megjegyzésem: csak akkor írj ki kérdést, ha arra érdemes is válaszolni. Mert különben csak pazarlod mások idejét és hidd el, senkit nem érdekel, hogy hogyan étkezel.
Itt csak tanácsokat ad mindenki, megjegyzem ingyen és egyesek némi hozzáértéssel is, úgyhogy vagy hasznukat veszed ( mert másképp értelmetlen ide irkálni ) vagy akkor csinálod a saját fejed után s majd visszatérsz akkor, amikor igazán véleményre van szükséged és nem csak ugatsz feleslegesen olyasmiről, amiről fogalmad sincs.
Most jut eszembe, hogy sok gyümölcsszörpöt iszok mindennap és változatosan iszok hozzá minőségi kristályvizeket (Evian, Szentkirályi, Margitszigeti, Jana) amikben olyan ásványok vannak amik szintén nincsenek a gyümikben és zöldségekben és kellenek. Igaz, hogy a szörpök alatt az alacsonyárkategóriás de jóizűeket iszom, de valami gyömülcslé abban is van !
Napi fél activia joghurtot eszek epreset ez is nyom valamit nem ?
-
Ok, elismerem nem mozgok, de nagyon fárasztó a mozgás és azért nem eszek gyümölcsöt mert nem jól érzem magam: butít, és persze nem izlík.
-
Ok azt viszont nem értem, hogy a napi multivitamin amiben ugyanolyan vitaminok és ásványok vannakamik a gyümbe és megvan az összes egyben, az hol baj? Az tart életben !
A mágnesmatrac meg mindennap érzem a jó hatását + svájci mikrocirkulációs intézet igazgatója nyilatkozta hogy jó
Nővérem 55 éves. Egész életében cukros édességet, chipset, meg ilyen nyalánkséokat evett. Minimum heti 5-10 LITER! jégkrém,fagyi és semmi baja sincsen! Se daganat, se cukorbaj.
Én azt nem szeretem ebben az egészségtelen étkezés kikezdésében, hogy végülis jó az ízük + jól érzed magad tőlük, energikusan. A vitaminokat meg úgyis beviszed tablettával, akkor mi a baj?
Most egyél zöldséget+gyümit, amikor már annyira kizsarolták a talajt hogy SEMMI vitamin nincsen benne? Ugyanolyan mint a főzelékes szétfőtt értéktelen!
-
a másik kedvencem, hogy régen a zsír volt olcsó, kitalálták hogy étolajjal étkezzenek, mert az egészsége. Erre mikor már az vált olcsóvá, most már azt mondják, hogy az sem jó, mert rákkeltő, meg daganatod lesz, csak a 5-6 ezer Ft/Kg kókuszzsír a jó. Azt használhatod korlátlanul. Csak fizessél, és ha nem azt eszed amit megmondanak, akkor daganatod lesz meg rákod 5 éven belül + minden betegség és fájni fog és meghalsz. Igazság ez ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!