Miért mondják hogy a zöldség & gyümölcs annyira jó? Én jól étkezek?
Azt nem értem, miért mondják a médiában hogy zöldséget + gyümölcsöt fogyasszunk főleg.
Ha megnézed a legtöbb vitamin a Tejtermékekben, húsokban, sajtokban, gabonafélékben vannak a C vitaminon kívűl minden benne van, amit úgyis mindenki tabletta formájában vesz be.
A gyümölcsökben viszont gyümölcscukor van, ami ugyanúgy hizlal + candidásít, ráadásúl már alig tartalmaz vitamint, hiszen a talajt kizsaroltuk, így gyakorlatilag hasznavehetetlen drága anyagot eszünk.
Szerintem ez azért van így, mert tudják, hogy a húsokban nagy mennyiségű hormont tesznek, hogy nöjjönnagyra a hízó, így ez az ártalmas hormon+takarmány+élelmiszeradalékanyag bejut az emberi szervezetbe. A zsíroknál és kenyérnél is pont eza helyzet a tej dettó, hiszen permeátum és tejpor van benne csontból előállítva. Ergó minden normális étel méreg. Így nem maradt más hogy az embereknek mit mondjanak, az hogy zöldség + gyümölcs, hiszen azokban kevés méreg van, bár azok sem jók semmire, de legalább kevesebbet ártanak.
Én nem eszek zöldséget, gyümölcsöt. Helyette ezekkel táplálkozok : Fehér kenyér, sertéshús, tej, főzelék, zsírral főzök. Ami a leglényegesebb : Mindennap 1 multivitamintabletta (Actival, Centrum stb) és Pulzáló mágnesmatrac használta mindennap 2x a jó mikrocirkulációért.
"A tej és a kenyér fogyasztása hosszútávon káros következményekkel jár."
Aha persze te kis hipochonder.
nem étkezel valamiért jól, ez nem elég, hogy kenyeret és sertéshúst!!! egyél. a sertéshús nagyon zsiros... egyél helyette csirkét, halat,
értem, hogy a gyümölcsöktől cs hizhatsz, de mi kivetni valód van a zöldségfélékben? ezek a hús mellé nagyon jól jönnek, és egészségesek is. pl. valamilyen köret
és a gabonafélék? sok b vitamin van bennük. és ehetnél naponta pár szem mogyorót, diót stb.
ezért ez nagyon egyoldalú táplálkozás.
Már hosszú,hosszú ideje. Sőt ! Mindíg így éltel és teljesen egészséges vagyok.
Gyerekem ha lesz ugyanezt eszi +ugyanúgy multivitamintabletát mint Én.
Jó most a főzelékben szétfőtt káposzta, krumpli, lencse, bab nem tudom számít-e
Nem szeretem a zöldséget és gyümölcsöt, nem csak mert drága, nem az ízét útálom és képtelen vagyok lenyomni heti akár egyetlen almát is :/
Kb ilyen az étrendem : Reggel 2 szelet kenyér kevés kolbásszal és csemege uborkával. Kakaó vagy kevés kávé napközben. Ebéd főzelék : Rántás( fehér liszt+sima bolti sertészsír) lencse vagy bab, krumpli, káposzta. Vacsora ugyanez vagy az mint reggelire. Hozzá jön a multivitamintabletta + mágnesezés.
Nem szeretem a halat sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!