Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » SCITEC NUTRITION - 100% WHEY...

XCitroMx kérdése:

SCITEC NUTRITION - 100% WHEY PROTEIN PROFESSIONAL, ha ilyet eszek valamivel lesz valami egészségügyi problémám? (15 éves vagyok)

Figyelt kérdés
Hetente 3-szor szoktam járni konditerembe 1,5-2 órát és utána olvastam, hogy miket ne szedjek biztosan, (keratin tabletta, szteroid...) de a fehérjeporokban nem vagyok biztos. Most én konkrétan erről a fehérjeporról szeretnék érdeklődni, hogy ha szedem, akkor a jövőben impotens leszek, rossz lesz a látásom, vese-, májproblémáim lesznek, vagy egyáltalán ne szedjek ilyet?

2013. júl. 7. 20:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Inzulinszerű növekedési faktor, ja voll her general!

Én csak röhögök (néha sírok, de most nem kell a pszichémet elemezni) hogyan teszik tönkre az embereket a pillanatnyilag divatos orvosi ajánlásokkal. A zsírfóbiával, koleszterin balhéval, a megbetegítő fehérje tévhittel.

Egyelőre több beteg orvoson tudok mosolyogni mint beteg húsevő (húsevőn, akik nem esznek tejet, cukrot, lisztet persze).

Egy valamit én nyugodtan aláírnék bármikor: elihatja bárki a TB-met, mert nekem nem köll semmi ettől a rendszertől. Egyelőre én röhögök az egészségügyön és a nyugati orvoslás balf.aszkodásán. A sehova sem vezető dogmákon.. káros a sok fehérje, még mindig semmin nem alapul az állítás, miről beszélünk? Egy 1. éves biológia óráról a sotén ahol ezt mondta xy? :D

Ez aztán a tudomány.

2013. júl. 7. 22:29
 12/13 anonim ***** válasza:

Nincs kedvem veled vitatkozni, mert csak feleslegesen húznám fel magam rajta.

Azért viszont becsüllek, hogy következetes vagy, és nem kérsz az EÜ-ből, szíved joga azt csinálni a testeddel amit akarsz, és abban hinni, amit jónak látsz. Nekem azokkal az emberekkel van tele a tököm, akik szidnak minket orrba-szájba, aztán amikor baj van követelik, hogy mentsük meg őket. Kár hogy kötelező TB-t fizetni, de ez megint más kérdés.

2013. júl. 7. 22:40
 13/13 anonim ***** válasza:

Elveinkben nem is különbözünk annyira, tudományos irányzatokban eltérő nézeteket vallunk.

Mégsem fogunk egymás torkának ugrani, szerintem tök jó ha tudunk becsülni valamit egymásban.

Én például tisztelettel fogok adózni a minimum 6 év tanulásod mellett. Én 4 év egyetem után eléggé elvetemültté sodródtam, és nem érezném képesnek magam a ti képzésetekre. Biztos hogy hagynám a fenébe.

Te meg még.. hosszú a jövő, bármelyik orvos rájöhet (há' mert van akik rá is jönnek) hogy nem minden úgy van ahogy a nagy könyvben írva látszik :)))

Minden jót!

2013. júl. 7. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!