SCITEC NUTRITION - 100% WHEY PROTEIN PROFESSIONAL, ha ilyet eszek valamivel lesz valami egészségügyi problémám? (15 éves vagyok)
Inzulinszerű növekedési faktor, ja voll her general!
Én csak röhögök (néha sírok, de most nem kell a pszichémet elemezni) hogyan teszik tönkre az embereket a pillanatnyilag divatos orvosi ajánlásokkal. A zsírfóbiával, koleszterin balhéval, a megbetegítő fehérje tévhittel.
Egyelőre több beteg orvoson tudok mosolyogni mint beteg húsevő (húsevőn, akik nem esznek tejet, cukrot, lisztet persze).
Egy valamit én nyugodtan aláírnék bármikor: elihatja bárki a TB-met, mert nekem nem köll semmi ettől a rendszertől. Egyelőre én röhögök az egészségügyön és a nyugati orvoslás balf.aszkodásán. A sehova sem vezető dogmákon.. káros a sok fehérje, még mindig semmin nem alapul az állítás, miről beszélünk? Egy 1. éves biológia óráról a sotén ahol ezt mondta xy? :D
Ez aztán a tudomány.
Nincs kedvem veled vitatkozni, mert csak feleslegesen húznám fel magam rajta.
Azért viszont becsüllek, hogy következetes vagy, és nem kérsz az EÜ-ből, szíved joga azt csinálni a testeddel amit akarsz, és abban hinni, amit jónak látsz. Nekem azokkal az emberekkel van tele a tököm, akik szidnak minket orrba-szájba, aztán amikor baj van követelik, hogy mentsük meg őket. Kár hogy kötelező TB-t fizetni, de ez megint más kérdés.
Elveinkben nem is különbözünk annyira, tudományos irányzatokban eltérő nézeteket vallunk.
Mégsem fogunk egymás torkának ugrani, szerintem tök jó ha tudunk becsülni valamit egymásban.
Én például tisztelettel fogok adózni a minimum 6 év tanulásod mellett. Én 4 év egyetem után eléggé elvetemültté sodródtam, és nem érezném képesnek magam a ti képzésetekre. Biztos hogy hagynám a fenébe.
Te meg még.. hosszú a jövő, bármelyik orvos rájöhet (há' mert van akik rá is jönnek) hogy nem minden úgy van ahogy a nagy könyvben írva látszik :)))
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!