A húsevők miért nem hívják magukat inkább dögevőknek, hiszen csak döglött állatok húsát eszik, nem ők maguk vadásznak, és rögtön, nyersen eszik meg a frissen elejtett áldozatukat?!
Vagy miért nem hívjuk a vegákat kérődzőknek?
(Nekem semmi bajom a vegákkal, amíg nem kezdik el osztani az észt. De ha elvárják, hogy ne bántsuk őket, azt gondolom, ez tölük is elvárható.)
Egy javaslat a jövőre nézve: Mielőtt ilyesmiket állítanál, lehetőleg nézz utána az általad használt szavak jelentésének, különben legközelebb is csak magadat fogod lejáratni!
"A dögevés avagy nekrofágia a húsevő életmód olyan formája, amelynél a ragadozó nem az általa vagy a fajtársai által megölt élőlények tetemét fogyasztja el"
Talán azért, mert nem a legyek és azok lárváinak társaságában fogyasztják el a húst.
Az ősember is nyersen ette a husit. Aztán valamiért úgy gondolta, hogy hőkezelve (sütve) jobb.
Nem értem a vegákat. A növények is élőlények, érző lények. Őket miért könnyebb megenni?
Szerintem dögöljünk éhen, az lesz a legjobb.
Gaebrol, A döglött hús evése akkor is dögevés, főleg, ha belegondolunk, hogy a legtöbb hús, amit az ember eszik már több hónapja a mélyhűtőben volt!
Egyébként, akik szídják a vegágat, hogy miket esznek, nos nem hiszem, hogy ők a húson kívül mást nem ennének, tehát ők egyszerre eszik a rossz vega ételeket és a hormonnal telenyomott döghúst is!
"Gaebrol, A döglött hús evése akkor is dögevés"
Ez már csak játék a szavakkal. Ennyi erővel ti meg halott növényeket esztek. És akkor mi van?
Mégegyszer mondom, a dögevő nem azt jelenti, hogy valaki döglött élőlényeket eszik. Vagy te talán élve eszel bármit is?
A gyomirtókkal, rovarirtókkal kezelt növények pedig semmivel sem egészségesebbek, mint a hormonokkal telenyomott hús. Szóval teljesen mindegy, mit eszel, azt úgyis módosították, génkezeléssel, tartósítószerrel, permetezéssel, valamivel mindenképp. De tudod, ha otthon a kiskertedben termesztesz valamit, az sem lesz mentes a mesterséges szerektől, ugyanis a talaj, a vizek is szennyezettek már velük. Szóval ez nem igazán jó érv.
"már több hónapja a mélyhűtőben volt!"
És a mélyhűtés mivel rosszabb, mint a tartósítószerekkel telenyomott, vagy génkezelt növények? Az, hogy valami frissnek tűnik a boltban, az nem azt jelenti, hogy tegnap aratták le. Anti-sense technológiával pl tökéletes megoldást találtak rá, hogy az import paradicsom ugyanolyan szép piros és kemény maradjon hosszú ideig.
Az meg, hogy hosszú ideje van már a fagyasztóban a hús? Hát erre való a fagyasztás, hogy hosszú időt kibírjon, és utána még mindig jó legyen, mi ezzel a probléma?
#8, mindkettő.
Kedves utolsó, Fölösleges szídni a zöldségeket, hisz mint mondtam azt te is megeszed, és a többi húsevő is! A vegák legalább a húst kihagyják!
Egyébként a sok vegyszer a mezőgazdaságban mind az ipari hústermelés, és végső soron az IMPERIALIZMUS eredménye. Mi meg vitatkozhatunk azon, hogy mi a mérgezőbb!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!