Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nagyon szeretem a fokhagymás...

Bagyon kérdése:

Nagyon szeretem a fokhagymás PIRÍTÓST:Az utóbbi időben azt veszem észre hogy allergís lettem rá. Abban nyilvánul meg hogy elkezdek viszketni, erős fulladás jön rám. Bármilyen ételben ha van rögtön fulladok. Mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés
2012. szept. 26. 20:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Meg ahogy látom erős feledékenységben is szenvedsz, mivelhogy a kérdés előtt 1 mondattal írtad le, hogy allergiás vagy rá.
2012. szept. 26. 20:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen, ez az allergia!
2012. szept. 26. 20:26
 3/8 anonim ***** válasza:

Első: Szövegértés -.-" A kérdező azt kérdezi, hogy miért csak most lett rá allergiás, amikor eddig semmi baja nem volt? (Én legalábbis ezt szűrtem le belőle, de javíts ki, ha tévedek.)

Amúgy bocsi, de én se nagyon tudom rá a választ, talán egy orvostól jobb lenne, ha megkérdezném, ő biztos bővebb választ tudna rá adni.

14l

2012. okt. 6. 17:48
 4/8 anonim ***** válasza:
*megkérdeznéd
2012. okt. 6. 17:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem akarok kötekedni, de milyen ételben van fokhagymás pirítós??
2012. okt. 13. 10:23
 6/8 anonim ***** válasza:
A fokhagymás pirítósban...
2012. nov. 3. 21:32
 7/8 anonim ***** válasza:
,,Bármilyen ételben van, rögtön fulladok" - Ezek szerint másban is. Csak azt nem értem, hogy miben?
2012. nov. 4. 16:00
 8/8 A kérdező kommentje:
Erre a kérdésre sajnos csak un.okoskodó és magukat nagynak tűnő "kötekedő" emberkék válaszoltak,tisztelet az egy kivételnek melyet köszönök.A kérdésem érthető és világos.De ezekután kérem már senki ne válaszoljon.Itt a gyakori kérdésekben már nem teszek fel több kérdést.
2012. dec. 17. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!