Ha fogyok 2-3 kilót, rögtön hetekig szédülök, rosszul vagyok. Miért? Bővebben lent.
Ha a fogyásnak azt a módját választottad, hogy a szénhidrátot teljes mértékben megvonod magadtól, akkor leesik a cukorszinted, és az okozza a szédülést. Minden nap kell enni azt is (kenyérféle) csak lényegesen kevesebbet, és inkább a reggeli, d.e. órákban, mint este.
Nem kifejezetten fogyókúrázni kell, hanem egy egészségesebb étrendet kell kialakítani, amiben azért benne van minden, amire a szervezetnek szüksége van. Csak arra kell odafigyelni, hogy miből mennyit eszel.
Egyébként a szervezet olyankor kezd el "raktározni", ha az étkezés rendszertelen, mert nem tudja, hogy legközelebb mikor jut hozzá ismét kajához. Ha minden nap kb. ugyanabban az időben eszel, de mértékkel!!!, akkor beáll, és egy idő után már nem raktározni fog, hanem "elengedni" a készletéből.
Ha felállsz, és elsötétül a kép,... akkor az szerintem nem a fogyózástól van, érdemes lenne kivizsgáltatni, meglehet hogy vérnyomás-probléma, vagy valami egyéb dolog okozza.
Szerintem az esti vacsit se hagyd ki, csak max. zöldség-gyümölcs, vagy valami kevéske tejtermék (joghurt stb.) tehát könnyű vacsi legyen.
Napi mozgásnak válaszd a rendszeres, u.n. intenzív gyaloglást. Ez azt jelenti, hogy nem andalogsz, de nem is rohansz, valahol beáll a kettő közé a sebesség. Először csak kisebb távot, majd érzed, hogy mikor állsz készen annak növelésére. Napi félóra, óra is csodákat tud művelni!
értem, lehet, fel kéne keresni egy orvost. főleg, hogy heti 3-szor van reggeli hányingerem.
minden nap sétálok kb. 2 kilométert hazafelé iskolából. heti 2 tesit kibírom, ha túlhajtanak, akkor fulladok vagy szédülök, de már jobban bírom, mint az elején.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!