Add uramisten, de rögtön?
Egyrészt azért akarnak most így nagy hirtelen lefogyni, mert jön a tavasz (bár jelen állás szerint lehet elmarad) és a nyár, előkerülnek az egyre lengébb ruhák és nyilván nem akarnak narancsbőrös combot vagy babahájat villantani a strandon sem.
Másrészt pedig a sok internetes / TV-s / női magazinos "ezt edd és lefogysz 10 nap alatt 10 kilót" cikkeknek és hirdetéseknek köszönhetően el is hiszik, hogy ezt valóban meg lehet csinálni.
Egy bizonyos kor alatt nincs is ezzel semmi baj, kb 15 éves lehettem én is, mikor az egyik ifjúsági magazinban olvastam hogy ha egy héten keresztül csak lila színű ételeket eszek akkor lefogyok 5 kilót (mondjuk az meg megint egy másik téma hogy fiataloknak szóló magazin egyáltalán hogy jeleníthet meg ekkora orbitális hülyeséget..). Hát gondoltam próba szerencse, kemény 3 napig bírtam, aztán a gyomrom jelezte hogy na most akkor vagy beviszek valami értelmeset a lila káposztán, szedren és szőlőn kívül vagy pedig a sav szépen lerendez.
Pontosan ezért is buknak bele ezekbe a csodadiétákba, mert tarthatatlanok, alapvető szükségleteket vonnak meg a testtől.
De hát vannak naív emberek (saját tapasztalat:-) akik úgyis bevesznek mindent, a gyártók meg kihasználják, mert miért is ne használnák ki. És szerintem itt elsősorban őket kellene hibáztatni, mert amíg minden második hirdetés fogyitablettáról és minden második női magazinban megjelent cikk csodákat ígérő diétákról (pl ecet-diéta, káposztaleves-diéta, tojás-diéta stb.) szól, addig úgyis lesz aki kipróbálja..
"És ez az amit a mai fiatalok nem értenek meg mert mindent megkapnak azonnal és rögtön."
Igen, azt hiszem, ez lesz dolgok nyitja. Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!