Valaki nem keres fogyózós társat 1000kalória alatt?
Figyelt kérdés
Nem oltásokra vagyok kíváncsi,köszi.15/L2013. jún. 15. 21:24
2/6 anonim válasza:
Minimum 1200 kalóriát be kell vinni naponta, bár ideálisabb az 1600 fogyókúrázásra. A szervezet beáll takarékra ennél kevesebb energia bevitelénél, és később, ha majd abbahagyjátok, a normális, 1800-2000 kalória mellett is hízni fogtok. Ennyi idősen én is belekezdtem egy ilyenbe, jól meg is szívtam, kár, hogy engem nem figyelmeztettek.
Amúgy hosszú távra inkább életmódbeli változtatás a jó, és bár lassabban mennek le a kilók, sokkal egészségesebb és persze tartósabb.
3/6 anonim válasza:
He 1500 lenne még jelentkeznék is. Inkább told meg 500 kalóriával és menj el futni esténként, minthogy tönkreteszed magad
4/6 A kérdező kommentje:
a futással meg a térdem tenném tönkre.szívás amúgy,mert imádtam futni.(sportolok amúgy,de a futást nem lehet teljesen helyettesíteni.ingyen van,és sehova nem kell menni érte.más ilyen nem nagyon van..)
2013. jún. 15. 22:40
5/6 anonim válasza:
Akkor a bicikli és a tempós séta mi? Mert az is felviszi a pulzust max több időt kell rászánni
6/6 anonim válasza:
Én keresek:) irhatsz nyugodtan. :)) 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!