BpCrew kérdése:
Szerintetek anorexiás vagyok?
Figyelt kérdés
Igazából, semmit sem eszem, jó ha pár falatot eszek, de az semmi, 60 kiló voltam, most meg 54 kiló vagyok. Le esnek a gatyáim rólam (régebben nem estek le rólam). És most nem tudom hogy anorexiának számít ez?2013. jún. 1. 20:59
1/5 anonim válasza:
Kezdj el fújni. Egyik ismerősömnek is ez volt a problémája, de mióta rendszeresebben füstöl megállt a súlycsökkenése és szedett is vissza egy pár kilót. Mondjuk ő jelentősebb mennyiséget vesztett mint te, de ennek ellenére az elv ugyan az. Jó szórakozást!
2/5 anonim válasza:
Attól függ hány cm vagy hozzá. Azért mert fogytál 6 kg-t, még nem vagy az, és ha nemevéssel érted el, még vissza is hízod majd. Aki anorexiás, az nem tudja magáról, mert torzult az énképe.
3/5 anonim válasza:
Valami bajod van. De úgy hangzik mintha az is akarnál lenni.. gyakorlatilag azt akarod, hogy a külvilág felfigyeljen, hogy valami nincs rendben veled. De elárulok egy titkot: NEM FOG.Nem fog senki kötelet dobni neked. Lépj tovább hogyha boldogtalan vagy Tudom nehéz és is ezzel próbálkozom. Mentsd meg magadat, mert senki sem segít és nem is fog sohasem.
4/5 anonim válasza:
Hát, ez így nem hangzik túl biztatóan... Hány centi vagy és mióta tart ez az állapot?
5/5 anonim válasza:
Az anorexia egy mentális betegség, az anorexiások elhatározásból nem esznek. Ha magadra ismertél, lehet róla szó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!