Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért és mióta egészségtelen...

Miért és mióta egészségtelen a tej?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időkben terjed, hogy a tehéntej mennyire egészségtelen és az emberi szervezet nem tudja megemészteni.

Ezt ki és miért terjeszti?

A mi családunk például mindig is nagy tejfogyasztó volt és soha senkinek nem volt még problémája. Sőt, a családban a 80-as években a kisbabákat is tehéntejjel itatták, akik nem tudtak szoptatni és boldogan, egészségesen felnőttek.

A kecsketejjel mi a helyzet? Vagy például a kinder csokikkal, amiket a mai napig úgy hirdetnek, hogy 1 pohár tejet tartalmaz, ami a gyerekeknek jó.

2013. ápr. 18. 07:54
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
41%

Én hús és zöldség, gyümölcsevő lényként ismertem meg az embert.

Tehát a természetben található állatokat (férgek, ízeltlábúak, vízi állatok, emlősök, madarak) növényeket (hajtások, termések, gyökerek, vízi növények), gombákat fogyasztja.

Hogy sült oldalast eszel vagy sáskát azt területi sajátságnak tekintem, mindkét fehérjeforrást megtalálod a szabadban. Viszont gabona magvakat csak ültetvényeken, illetve emlős tejet csak annak tőgyében és nyilván nem szívnád ki.

Valaki elég hosszan írt, hogy képesek ennyire elhúzni egy kérdést?

[link]

2013. máj. 1. 14:16
 22/23 jdfGabrella ***** válasza:
Amióta iszuk, mert ez a kis borjak tápláléka.
2013. dec. 8. 21:08
 23/23 anonim válasza:
Ha a tej ártana nekünk a borjaknak is ártana. Én már mióta tejet iszom és egészséges vagyok mint a makk!!!!
2018. aug. 31. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!