Miért és mióta egészségtelen a tej?
Az utóbbi időkben terjed, hogy a tehéntej mennyire egészségtelen és az emberi szervezet nem tudja megemészteni.
Ezt ki és miért terjeszti?
A mi családunk például mindig is nagy tejfogyasztó volt és soha senkinek nem volt még problémája. Sőt, a családban a 80-as években a kisbabákat is tehéntejjel itatták, akik nem tudtak szoptatni és boldogan, egészségesen felnőttek.
A kecsketejjel mi a helyzet? Vagy például a kinder csokikkal, amiket a mai napig úgy hirdetnek, hogy 1 pohár tejet tartalmaz, ami a gyerekeknek jó.
Kedves 5. Dehogy nincsen! Az európai embereknél ugyanez van.
Csak gyakran nem is gondolunk arra,h ez vagy, az a bajunk,panaszunk pont a tejtől van.
Nem vadászom, ide néztem és láttam a kérdést. Ha valaki, én hagy írjak már.. bakker, ez az én területem.
Aki meg egészségesnek érzi magát tejivás mellet. Szerencsés, statisztikailag kicsi esélye van rá. Nézze meg a korosztályát..
" Köztudott h elég sok beteg állat van manapság.Kapják az antibiotikumokat ,hormonokat stb."
És ezek a húsban nincsenek benne szerinted? Mert ott még fokozottabban felhalmozódnak.
Mellesleg az, hogy az állatok nem isznak tejet egész életüknek: MELYIK állat ezzik fött ételt? MELYIK állat állit elö nagyüzemilet bármilyen élelmiszert?
Ha a TEJRE igaz ez az érv - mármint hogy azt kell csinálni, amit az állatok -, akkor ez minden másra is igaz kellene hogy legyen, magyarul elkezdhet az ember legelni, gyüjtögetni meg vadászni (természetesen fegyverek nélkül, mert az állatoknak az sincs)!!!!!
Ezeket te sem gondolod komolyan..
Megjátszod, hogy tudsz írni, aztán hülyeségekkel érvelsz? Főtt étel meg antibigyó a húsban? Komolyan.. ne, ne írjunk akkor legalább ne játsszuk meg a gondolkodó embert.. Olvassuk el a tej problémáit, és mielőtt idiótaságokat írunk nézzük meg azt is, hogy a hússal és a főtt étellel nincsenek ilyen problémák. Bakker.
Ez NEM TÉNY, csak egyesek által kitalát hülyeség. Akik ilyeneket irnak, azok semmit sem tudnak az élelmiszerekrül, csak a most divatos hülyeségeket szajkózzák.
Évezredenek keresztül minden legyöngült embernek tejet, tejterméket adtak, hogy megerösödjenek - és MEGLEPÖ MÓDON ez be is következett. (MOST EURÓPAI emberekröl beszélünk!!!) Egyetlen egy sem lett sem cukotbeteg, sem pajzsmirigyproblémája sem lett, "CSAK" megerösödött, egészséges lett töle.
Évezredeken át úgy haltak meg gyerekek, hogy nem tudták a kínhaláluk okát (ma 1-es típusú diabetes mellitusnak becézik ezt a mókás anyagcsere betegséget).
Évezredeken át a tej megemelte az inzulinszintet, mind a borjúban mind az emberben ugyan úgy. Rohadt jó, ez lesz a "természetes" dopping? Hormonbomba?
Ma hol van legyengült ember, ember? Nézzünk már ki az utcára, az emberek harmada zsírdisznó, gyerekek között is! Idősebb korosztályban már 2/3 fölött van az atom zsírosok száma, és akkor ez csak egy apróság a komoly betegségekről pff hagyjuk is, a szív-érrendszeri, ízületi, rákos, autoimmun betegeket mind sorra vehetnénk a tejjel összefüggésben, tessék még ajánlgatni.
Ford Fairlane c. filmből egy idézet: "Eszem f@szom megáll"
Inni egy másik emlős tejét, és akkor a Szerb film a perverz??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!