Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért és mióta egészségtelen...

Miért és mióta egészségtelen a tej?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időkben terjed, hogy a tehéntej mennyire egészségtelen és az emberi szervezet nem tudja megemészteni.

Ezt ki és miért terjeszti?

A mi családunk például mindig is nagy tejfogyasztó volt és soha senkinek nem volt még problémája. Sőt, a családban a 80-as években a kisbabákat is tehéntejjel itatták, akik nem tudtak szoptatni és boldogan, egészségesen felnőttek.

A kecsketejjel mi a helyzet? Vagy például a kinder csokikkal, amiket a mai napig úgy hirdetnek, hogy 1 pohár tejet tartalmaz, ami a gyerekeknek jó.

2013. ápr. 18. 07:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
65%

Kedves 5. Dehogy nincsen! Az európai embereknél ugyanez van.

Csak gyakran nem is gondolunk arra,h ez vagy, az a bajunk,panaszunk pont a tejtől van.

2013. ápr. 18. 15:49
 12/23 anonim ***** válasza:
41%

Nem vadászom, ide néztem és láttam a kérdést. Ha valaki, én hagy írjak már.. bakker, ez az én területem.

Aki meg egészségesnek érzi magát tejivás mellet. Szerencsés, statisztikailag kicsi esélye van rá. Nézze meg a korosztályát..

2013. ápr. 18. 22:03
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Higgyétek el,nem a tej ellen kampányolok,én is szeretem a tejtermékeket,de jó ha tisztában vagyunk azzal,h mi mit okoz.
2013. ápr. 18. 22:09
 14/23 anonim ***** válasza:
Igazad van. És ehhez mér azt is hozzá tenném,h minden fajnak specifikus a teje,tehát kifejezetten az ő "kicsinyeire van kitalálva".Illetve azok szervezte képes feldolgozni az adott tejet.
2013. ápr. 26. 07:22
 15/23 anonim ***** válasza:
54%

" Köztudott h elég sok beteg állat van manapság.Kapják az antibiotikumokat ,hormonokat stb."

És ezek a húsban nincsenek benne szerinted? Mert ott még fokozottabban felhalmozódnak.

Mellesleg az, hogy az állatok nem isznak tejet egész életüknek: MELYIK állat ezzik fött ételt? MELYIK állat állit elö nagyüzemilet bármilyen élelmiszert?

Ha a TEJRE igaz ez az érv - mármint hogy azt kell csinálni, amit az állatok -, akkor ez minden másra is igaz kellene hogy legyen, magyarul elkezdhet az ember legelni, gyüjtögetni meg vadászni (természetesen fegyverek nélkül, mert az állatoknak az sincs)!!!!!

2013. ápr. 26. 07:30
 16/23 anonim ***** válasza:
41%

Ezeket te sem gondolod komolyan..

Megjátszod, hogy tudsz írni, aztán hülyeségekkel érvelsz? Főtt étel meg antibigyó a húsban? Komolyan.. ne, ne írjunk akkor legalább ne játsszuk meg a gondolkodó embert.. Olvassuk el a tej problémáit, és mielőtt idiótaságokat írunk nézzük meg azt is, hogy a hússal és a főtt étellel nincsenek ilyen problémák. Bakker.

2013. ápr. 29. 00:09
 17/23 anonim ***** válasza:
Kedves 15. Amiről írsz igaz. De itt most arról van szó,h mennyire egészséges,ill. nem egészséges a tej és nem amiatt,h mivel van kezelve,hanem ,h mennyire emészthető,hasznos és ebben a témában Harcművésznek igaza van.Nem akarok lebeszélni senkit a tejről(már írtam,h én is iszom),de attól még a tény tény.
2013. ápr. 29. 08:54
 18/23 anonim ***** válasza:
67%

Ez NEM TÉNY, csak egyesek által kitalát hülyeség. Akik ilyeneket irnak, azok semmit sem tudnak az élelmiszerekrül, csak a most divatos hülyeségeket szajkózzák.

Évezredenek keresztül minden legyöngült embernek tejet, tejterméket adtak, hogy megerösödjenek - és MEGLEPÖ MÓDON ez be is következett. (MOST EURÓPAI emberekröl beszélünk!!!) Egyetlen egy sem lett sem cukotbeteg, sem pajzsmirigyproblémája sem lett, "CSAK" megerösödött, egészséges lett töle.

2013. ápr. 29. 11:40
 19/23 anonim ***** válasza:
41%

Évezredeken át úgy haltak meg gyerekek, hogy nem tudták a kínhaláluk okát (ma 1-es típusú diabetes mellitusnak becézik ezt a mókás anyagcsere betegséget).

Évezredeken át a tej megemelte az inzulinszintet, mind a borjúban mind az emberben ugyan úgy. Rohadt jó, ez lesz a "természetes" dopping? Hormonbomba?

Ma hol van legyengült ember, ember? Nézzünk már ki az utcára, az emberek harmada zsírdisznó, gyerekek között is! Idősebb korosztályban már 2/3 fölött van az atom zsírosok száma, és akkor ez csak egy apróság a komoly betegségekről pff hagyjuk is, a szív-érrendszeri, ízületi, rákos, autoimmun betegeket mind sorra vehetnénk a tejjel összefüggésben, tessék még ajánlgatni.

Ford Fairlane c. filmből egy idézet: "Eszem f@szom megáll"

Inni egy másik emlős tejét, és akkor a Szerb film a perverz??

2013. ápr. 29. 12:50
 20/23 A kérdező kommentje:
Kedves TaplalkozasHarcmuves! Nagyon sok hozzászólásoddal találkoztam már, engem nagyon érdekelne, hogy szerinted mégis hogy néz ki egy normál testsúlyú, egészséges ember étrendje? Írj le példának 1-1 napot, mert nagyon kíváncsi vagyok.
2013. ápr. 29. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!