Miért van az, hogy ami "finom, ízletes, édes" kaja az "ártalmas" nem egészséges, de ami kevésbé finom. Az meg egészséges?
Figyelt kérdés
2013. márc. 19. 19:34
1/2 anonim válasza:
Az édes, erősen sós ételek szupernormális ingert jelentenek. A természetben ennyire finomat nem találhattak és nem készíthettek őseink, ezért ezek az ízbombák szokatlanok.
2/2 bodnar edit válasza:
Nem lehet ártalmas, ha módjával fogyasztjuk! Minden finom ételben megvannak a vitaminok, ásványi anyagok! De nem mindegy hogyan készítjük el! Odafigyeléssel is lehet finomat készíteni! És persze azt se felejtsük el, kell hírverés a nem finom ételeknek is, hogy azok is fogyjanak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!