Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hízáshoz ennyi elég? (többi...

Hízáshoz ennyi elég? (többi lent. )

Figyelt kérdés
Sziasztok, csak 1-2kg-ot szeretnék hízni, az alábbi ételekkel csak súlyt tarthatok vagy nem? Szóval így néz ki a mai étrendem: Reggeli: 10 felé egy 60g-os tönköly kifli (lipótiból) és mellé egy dobozos vaníliás tejberízs (150g) Ezután mivel kirándulni voltam (kb. 2 óra séta) közben ettem egy gombóc joghurtos fagyit dél körül (a gombóc kb.60g lehetett) ebéd szerintem 3-4 felé lesz egy tányér (300-400g) gombapaprikás spagetti tésztával. Vacsora: egy szelet epres torta (200-250g) és még egy nagy alma. És ha valaki ért a kcal számoláshoz kiszámolná? Előre is köszi, minden válaszolót felpontozok!
2013. ápr. 14. 13:45
 1/1 anonim ***** válasza:
0%

Hehehe, ezekkel el is hízhatsz mint atom, le is soványodhatsz (semmi hasznos tápanyag, az almát leszámítva).

Ebből az lesz, hogy tényleg zsírosodsz (anyagcsere, mennyiségek kérdése) DE zöldség, hús alig van benne, főleg a zöldség. Az alma gyümölcsnek elég.

A szembetűnő a betegség lesz, mert idővel ilyen átlagos tejes, lisztes koszton tényleg lebetegednek, elhíznak az emberek. Aki nem látványosan, annál szervi zsírosodás figyelhető meg, izmosodhatnál hús és zöldség koszton, ami fényévekkel értelmesebb lehetne, szerintem.

2013. ápr. 15. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!