Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan tudnám legyőzni az...

Hogyan tudnám legyőzni az édesség iránti mániámat?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy nagyon szeretem az édességet.Itthon nem nagyon szokott lenni,mert a szüleim egézségesen élnek.Sajnos én nagyon édesszájú vagyok,és ahányszor elmegyek egy bolt mellett és finom sütiket meg édességeket látok,nem tudom megállni hogy ne vegyek...bármennyire is hangsúlyozom magamban hogy nem szabad,egézségtelen,hizlal,pénzpazarlás stb,akkor sem sikerül megállni...Hogyan tudnám ezt legyőzni?Nem akarok többet függni az édességtől...:(

2013. ápr. 6. 15:38
 1/5 A kérdező kommentje:
Amúgy 16/L
2013. ápr. 6. 15:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

gondolj arra is hogy ha még több édességet eszel akkor meghízol... ÉS az nem valami jó dolog

!!

Énis ha megátok valami étvágygerjesztőt , amit nem ehetnék meálljt parancsolok magamnak ésmondom hogy nem!!! Majd egyszer énis ehetek még oylat az életben..

Egyél almát, bármilyen gyümölcsöt helyette vagy diót stb :)

Diétázólány

2013. ápr. 6. 15:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) Még jöhetnek válaszok.
2013. ápr. 6. 15:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Ismerős a helyzet :)

Én az anyagi oldaláról közelítettem még a dolgot. Kitűztem magam elé egy célt, amire kellett sok pénz-én esetemben egy laptop.és mindig amikor megkívántam az édességet, beletettem egy perselybe azt a pénzt amiből csokit vettem volna. A vártnál sokkal gyorsabban gyűlt a pénz.

2013. ápr. 6. 15:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nagyonnagyon durva a vágyad, akkor egyszerüen csak kezeld a candidiázisodat.
2013. ápr. 6. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!