158 cm magas vagyok 83 kg. Szerintetek nagyon kövérnek számítok? Milyen módszerrel tudnék a leghatékonyabban fogyni?
Figyelt kérdés
2013. márc. 19. 15:17
11/12 Ladányi válasza:
Kinek mi a kövér, ha nem érzed magad jól a bőrödben, mozogj, mindig egy kicsit többet, igyál sok vizet, ha éhes lennél, és figyelj a megfelelő ásványi anyag, és vitamin bevitelre,ha eszel, kevés tésztaféle, inkább hús. Hús,és zöldség. Sportot kezd biciklizéssel szerintem, meg úszással, ezek nem terhelik az ízületeidet annyira mint pl. a kocogás. Mindenképpen keress egy sportot, ami motivál, ami tetszik. Én például Waveboardozok, és ha 2 napig nem megyek deszkázni, már hiányzik, kell, és ez igazán átmozgat, régen rengeteget bicikliztem, egy szép környezet jó érzést kelt az emberben, új tájak felfedezése, minden ami jó érzést kelt az emberben, minden sikerélmény segít az embernek, és nem a falatozásra, hanem ezekre az élményekre vágyik, és jó, ha van barátod barátnőd, aki veled együtt sportolna, keress ilyen embereket, ha nincs. Én erre esküszöm, semmi monoton konditerem, semmi spuri diéta, meg kell szeretni a sportot, nem szenvedni tőle. De ez csak 1 vélemény, de sok sikert, ha le akarsz adni pár kilót
12/12 Mónika27 válasza:
egyél sok zöldséget gyümölcsöt és mozogj egy kicsit többet hidd el hamar lemegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!