158 cm magas vagyok 83 kg. Szerintetek nagyon kövérnek számítok? Milyen módszerrel tudnék a leghatékonyabban fogyni?
nem tudhatjuk hogyan oszlik el a súly, de számok szerint 20kg plussz van rajtad.
lany/fiu? hány éves vagy?
162 cm vagyok,75 kg és még mindig kövérnek érzem magam,pedig már 20 kg-ot ledobtam.Még 10-től szeretnék megszabadulni
Tehát szerintem,sajnos,le kell diétáznod,sportolnod a felesleget.
Valóban, ez elég soknak tűnik. Én 169 cm vagyok és 78-80 kg, de még ezt is rengetegnek érzem magamon.
Szépen lassan kezdj egy kicsit kevesebbet enni, tornázgatni, de ne koplalj semmiképpen! :) A lényeg, hogy ne érezd kínszenvedésnek a fogyókúrát! Egyél több gyümit, este 6 után meg már csak egy két narancsot egyél, semmi mást. Igyekezz többször kicsit enni, rengeteg vizet inni. Ezekkel így biztosan eléred a célod, legyen az akárhány kiló. :)
De egy fontos: mindenhogy szép vagy és ugyan az az ember, ne betegedj bele egy diétába se! :)
Sok sikert!
A zsírszázalék a mérvadó, nem a testtömeg. Érdemes lenne megmérned a testzsírszázalékodat.
Ennyi az ideális:
Szerintem érdemes lenne kerülni az édességeket, zsírokat, szénhidrátokat, és lehetőleg 19.00 után ne étkezz. Továbbá azt javaslom kezdj el fitneszelni (pl. hetente 3-szor), mert ezzal tudod legjobban alakítani a tested. Az izmok égetik a zsírt.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!