13 éves vagyok,49.5 kg és 153 cm magas . Le szeretnék fogyni! Napi 1.5km futás tól mennyit lehet fogyni? Ha nem lehet olyan sokat fogyni akkor mitől lehet többet?
Szerintem ha már annyira akarsz akkor ússz,végülsi sportolni kell:)
Fogynod viszont nem,50 kg sem vagy és még nőni is fogsz úgyhogy vékonyabb leszel mint most.De tartsd meg a jó szokásod:)
ha combból akarsz lefogyni akkor futás, ha hasról akkor különböző hasizom gyakorlatok.. :)
aerobic a legjobb szerintem, meg a torna, azzal mindened formálhatod..
7#-es, ez undorító volt.
És mindenkinek: diétát ajánlani egy 13 éves fiúnak/lánynak?? Nonszensz.
Nem kell diétáznod, azért sem, mert megfelelő a súlyod és nőni fogsz, másrészről fejlődő szervezet vagy még 13 évesen, nagyon sok káros hatása lenne egy diétának - Neked biztosan, ugyanis NINCS RÁ SZÜKSÉGED. Ha az étkezéseden szeretnél változtatni, ne a mennyiségét, hanem a minőségét válogasd meg az ételeidnek. Nem kell túl gondolni: Cukrok, sütik, gyorséttermek, cukrozott üdítők nem egészségesek, ellenben a gyümölcs, nagyon sok víz, zöldség, halak és csirke nagyon egészséges ételek. :) ha nem szereted a gyümölcsöt, csinálhatsz turmixokat, azt garantáltan szeretni fogod: pl. 1 banán, 2 kivi, tej és egy kis méz. Remek esti "nasi". :) (De elárulom, ha néha-néha ennél az egészségtelen ételekből, akkor is egészséges maradhatsz. :))
Ha csinosabb szeretnél lenni, valóban a sport egy jó módszer, és neked tökéletesen elég is a fogyáshoz. Úszás, futás, tornázás, vagy esetleg ha van rá lehetőséged, más sportok; lovaglás, tenisz, röplabda, stb... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!