Fehérjéből töbet adagolni az ajánlott 30 g-nál, jó ötlet? Szerintetek veszélyes lenne?
Elakarok kezdeni edzeni meg egy kis izmot felszedni, pár kilót, most vagyok 65, és fel akarok menni 90-re kb, szóval táplálék kiegészítőnek a "100% Whey proteint" választottam, és azt írja a felhasználásánál, hogy 30 g-ot kell elkeverni 250 ml vízben, és elfogyasztani az edzés után.
Én hogy gyorsaban gyarapodjak, ilyen 45-50 g-ra gondoltam 250 ml vízben.
Ez a fickó elég mesterségesen néz ki, látszik, rajta, hogy nem a rántottától és a pörkölttől lett olyan sok izma.
Ha neked ezt tetszik, azt csinálsz, amit akarsz.
Nem, nem egészséges, ha műanyaggal tömöd magad, amiben nem csak fehérje van. És nem egészséges, hogy valaki fél-egy év alatt 30 kilót felszedjen. Soha semmilyen körülmények között. Nem egészséges.
Ha te nem egészséges akarsz lenni, csak plakát, akkor csináld. Mindent lehet. A májad és a csontvázad nem fogja bírni amúgy. De csináld. Jah, és ha van benne némi szteroid is, akkor a gyerekeket felejtsd el az életedből, mert ... nem tudsz majd csinálni. A szintetikus hormonok vissza csapnak.
De dee te csak hidd el, hogy fehérjétől lehetséges hízni fél év alatt 30 kilót. Ha megírják az újságok, akkor biztos igaz is.
Ez az ember egyszeres UFC Heavyweight champion, a legfiatalabb WWE bajnok, Extreme Rules-on tavaly április végén legyőzte John Cenát, kétszer eltörte Triple H karját és le is győzte őt a tavaly augusztusi Summerslam gálán, és Shawn Michaels karját is eltörte, legyőzte Undertakert egy Hell in Cell meccsen, Mr. Mc. Mahont a műtőbe küldte pár hete.
Ha nem hiszitek el, van mindről videó, elküldhetem.
Régen szteroidozta magát 10-12 éve kb, de már abahagyta és a WWE Wellnes programja és az UFC sem engedi a szteroidot meg semmi ilyesmit, mert 3 alkalmuk van megszegni és utána örök eltiltás jár nekik, am itt van az edzésterve:
Amugy a 12-es kommentelővel nem értek egyet, és ne írkálj légyszíves ilyen hangvételben mert nagyon visszataszító, és komolyan mondom, hogy így teljesen elmegy a kedvem az edzéstől meg az egésztől, hogy belevágjak..
Nem érted meg, hogy már nem szteroidozza magát (főleg nem tömi magát műanyaggal), mert ma már vannak olyan fehérjék és nitrátok amik nem cseszik szét a hormonokat,meg stb.,
Ez a test, amit linkeltél, komoly szteroidkúra eredménye, messze van a naturálól, DE tételezzük fel, hogy Istenadta genetikával rendelkezik és tényleg naturál.
Elmentünk a témától. Te 30kg izmot szeretnél felszedni, mert ha ezt a linkelt úriembert megnézed, 12-14% lehet a testzsírja ránézésre, ami egy teljesen egészséges mérték. Ha te most vagy 65kg, felmész 90re, abban lesz legalább 15 kg zsír, amit utána le kell dolgoznod. Megfelelő edzésterv, helyes táplálkozás, a táplálékkiegészítők csak ezek után jönnek, mint fehérje, gyors ch, kreatin, stb.
Amugy, ahogy nézem szerintem nem szteroidozza már magát mostonában, a szteroidos testtel így nézett ki anno:
Azért szerintem szemel látható a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!