Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Anyukám beteg és nem tudom...

Anyukám beteg és nem tudom milyen leves lenne neki jó van ötlet?

Figyelt kérdés
Tudok egy csómo levest de nem tudom meg fázás láz szédulés és hányás ellen mi lenne a jó tudnátok ötletet adni ?

2013. febr. 11. 18:18
 1/6 anonim ***** válasza:

Ilyenkor jó meleg húslevest szoktak.

De a hányásra mondjuk az se túl jó.

2013. febr. 11. 18:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Meg próbálom köszike
2013. febr. 11. 18:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Hányás esetén sok sót veszít a szervezet, ezért lehet egy kicsit sósabb ételt enni. Amúgy meg a fehérjék a test építőkövei, ezek segítenek a legtöbbet a felépülésben. Esetleg csinálhatsz olyan levest, amibe csirkemell van beleturmixolva.
2013. febr. 11. 21:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Húsleves mehet.

Hús + zöldség: alap ételek (az ember 1. számú táplálékai!)

Egyébként minél levesesebb valami (lehetőleg egy húsos, zöldséges étel) annál jobb a gyomrunknak. Amíg nagyon érzékeny a gyomor, addig lehet kidobja magából ami bekerült: érdemes vagy csak zöldségleves levét inni (ebben is vannak oldott fehérjék, tápanyagok!) ha eszik is, azt nagyon megrágni (hát, ki tudja lehet visszajön, tényleg legyen megfelelően megrágva, egyébként is így kéne enni, lassan, alaposan).

Jobbulást kívánunk neki, az egész GYIK nevében! :)

2013. febr. 11. 23:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Na, megszületett TáplálkozásHarcműves első normális, sőt emberi válasza!
2013. febr. 11. 23:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Én mindig emberi választ írok, csak számításba veszem általában a gabonák káros hatásait, amiket mások nem szoktak figyelembe venni. Valakinek mégiscsak muszáj.
2013. febr. 12. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!