Mennyit egyek, ha beteg vagyok?
Legalább is, eddig mindig úgy voltam vele, hogy relatív sokat mozgok, sportolok, kajálok hozzá, hiszen kell az energia. Viszont most egésznap fekszem... Eddig alig ettem valamit, és fogytam is, ma már próbáltam többet enni, de étvágyam sincs igazán, és legszívesebben semmit se ennék, de így várhatom, hogy meggyógyuljak, egyedül azért szántam rá magam az evésre, mert hogy az antibiotikum után nem árt.
Mennyit, és mit kéne ennem, hogy meg tudjak gyógyulni? Mert így, hogy nem mozgok abszolút nem tudom, hogy mi lenne a mérték. Az lenne, hogy annyit egyek, amennyi jól esik, de kb. semmi se esik jól.
én is a levessel próbálkoznék
meleg húsleves répával, zellerrel akár borsó i mehetne bele és egy kis főtt husi
almakompót krumplival és egy kis csirkehusival
répás rizs pulykaraguval, céklasalátával
joghurt, túró almával
befőttek pl barackbefőtt
mézes piritós
vajas pirítós sonkával, paprikával
puffasztott rizs
győri édes
banán
étcsoki
köszönöm a válaszokat!:)
most már van étvágyam. gyümölcsöt eszem sokat meg zöldséget, meg zabpelyhet fehérjével, illetve ami ebédre lenni szokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!