Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Anyám a lisztérzékenységet...

Anyám a lisztérzékenységet miért nem hitte el nekem soha?

Figyelt kérdés
Most mondta, hogy lisztérzékeny vagy valami olyasmi, és a lisztes dolgoktól van rosszul. Mondom neki, én ezt világ életemben tudtam rólad anya, mit gondoltál, miért puffad a hasad állandóan, miközben tömöd magadba azt a sok műkaját? Ja, hogy nem hitted el nekem amit én egyértelműen levonatkoztattam a látottak alapján. Pardon...
2013. márc. 2. 12:41
 1/4 anonim ***** válasza:

az én anyám is ilyen. ha én mondok neki valamit (akármi lehet az, a lényeg, hogy eddig nem tudta), nem hiszi el. ha ő látja a tv-ben, neten, újságban, már elhiszi. sőt, úgy adja elő, mintha én nem is tudnék róla...

hagyd rá, hadd örüljön a felfedezésének :)

2013. márc. 2. 12:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Orvos vagy, hogy ennyire biztosnak kellett volna lennie abban, amit mondasz?
2013. márc. 2. 12:52
 3/4 A kérdező kommentje:
Ezt komolyan átrakták az egészség kategóriába?? Ha azt írom, anyám miért nem hitte el, hogy elromlott a mosógép azt a háztartási eszközökhöz rakják? :D
2013. márc. 2. 13:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Azt,h miért nem hitte el csak Ő tudja.Tőle kérdezd meg!
2013. márc. 2. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!