Anyám beleszól minden dolgomba. Normális ez?
Figyelt kérdés
Ősszel szakítottam a legutóbbi barátommal.Most úgy néz ki,alakulóban van egy párkapcsolato,de tudni kell rólam azt,hogy sokat csalódtam már,ezért elég bizalmatlan vagyok,és nagyon nehezen vettem rá magam,hogy találkozzak ezzel a sráccal.Beszélgetések alapján nagyon jól kijövünk.Elmondtam örömmel anyunak is,hogy találkozóm van a fiúval,elmondtam neki mindent őszintén róla,többek között azt is,hogy most passzív féléven van.Mióta ezt tudja,elmondja szegényt minden dologtalannak,leidiótázza,sőt,még egy jósnőt is felhívott,aki azt mondta neki,hogy a fiú komolytalan,és fel fog engem csinálni.Én ebben full nem hiszek,mert keresztény család vagyunk,és nem is értem,egyáltalán mi köze neki ahhoz,hogy 19 évesen mit csinálok.Nagyon rossz a hangulatom és van rajtam egy negatív nyomás a találka miatt.Szerintetek mit csináljak?2013. febr. 28. 20:35
1/10 anonim válasza:
addig örülj,amíg van ki "beleszólni " a dolgaidba!
2/10 A kérdező kommentje:
Hát,állatira örülök,de ez már beteges
2013. febr. 28. 20:45
3/10 mosolyogj! válasza:
szeretetből csinálja, de attól még a te életed. Dönts úgy ahogy szerinted jó. csak olyan dolgokat mondj el neki amibe beleszólhat
4/10 Argloss válasza:
Itt nem arról van szó, hogy beleszól a dolgaidba, hanem csak arról, hogy te elmondtál neki valamit amiről ő kifejtette a véleményét. Na persze a jósnő és egyéb már valóban túlzás, de aki szeret és aggódik valaki miatt az csinál néha hülyeségeket. Meghallgattad, figyelmen kívül hagyod és csinálod amit te tartasz jónak.
5/10 A kérdező kommentje:
Mindig mindent megbeszéltünk,és örülök is,hogy érdekli,mi van velem,de ez a jósda ez kiakasztott teljesen
2013. febr. 28. 20:58
7/10 A kérdező kommentje:
Hova?Se munkám,se jövedelmem,egyetemista vagyok
2013. febr. 28. 21:04
8/10 Argloss válasza:
Passzív félév sok okból lehet. Akár abból is, hogy dolgoznia kell, mert a szülei nem tudják fizetni neki a dolgot. Ezt szerintem nem lehet elítélni. Viszont ha csak a hülyeség/lustaság vagy bulizás miatt hanyagolja egy időre, akkor érthető anyukád félelme. Ezt viszont mi már nem tudhatjuk.
9/10 anonim válasza:
37 éves vagyok, van saját otthonom, családom, gyermekem, és anyám mégis mindenbe bele akar szólni. :)
Az anyák már csak ilyenek :)
10/10 anonim válasza:
Hát ez a jósnős dolog engem is kiakasztott!!!.............
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!