Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám beleszól minden dolgomba...

Anyám beleszól minden dolgomba. Normális ez?

Figyelt kérdés
Ősszel szakítottam a legutóbbi barátommal.Most úgy néz ki,alakulóban van egy párkapcsolato,de tudni kell rólam azt,hogy sokat csalódtam már,ezért elég bizalmatlan vagyok,és nagyon nehezen vettem rá magam,hogy találkozzak ezzel a sráccal.Beszélgetések alapján nagyon jól kijövünk.Elmondtam örömmel anyunak is,hogy találkozóm van a fiúval,elmondtam neki mindent őszintén róla,többek között azt is,hogy most passzív féléven van.Mióta ezt tudja,elmondja szegényt minden dologtalannak,leidiótázza,sőt,még egy jósnőt is felhívott,aki azt mondta neki,hogy a fiú komolytalan,és fel fog engem csinálni.Én ebben full nem hiszek,mert keresztény család vagyunk,és nem is értem,egyáltalán mi köze neki ahhoz,hogy 19 évesen mit csinálok.Nagyon rossz a hangulatom és van rajtam egy negatív nyomás a találka miatt.Szerintetek mit csináljak?

2013. febr. 28. 20:35
 1/10 anonim válasza:
0%
addig örülj,amíg van ki "beleszólni " a dolgaidba!
2013. febr. 28. 20:43
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát,állatira örülök,de ez már beteges
2013. febr. 28. 20:45
 3/10 mosolyogj! ***** válasza:
81%
szeretetből csinálja, de attól még a te életed. Dönts úgy ahogy szerinted jó. csak olyan dolgokat mondj el neki amibe beleszólhat
2013. febr. 28. 20:52
 4/10 Argloss ***** válasza:
100%
Itt nem arról van szó, hogy beleszól a dolgaidba, hanem csak arról, hogy te elmondtál neki valamit amiről ő kifejtette a véleményét. Na persze a jósnő és egyéb már valóban túlzás, de aki szeret és aggódik valaki miatt az csinál néha hülyeségeket. Meghallgattad, figyelmen kívül hagyod és csinálod amit te tartasz jónak.
2013. febr. 28. 20:52
 5/10 A kérdező kommentje:
Mindig mindent megbeszéltünk,és örülök is,hogy érdekli,mi van velem,de ez a jósda ez kiakasztott teljesen
2013. febr. 28. 20:58
 6/10 anonim ***** válasza:
Költözz el!
2013. febr. 28. 21:01
 7/10 A kérdező kommentje:
Hova?Se munkám,se jövedelmem,egyetemista vagyok
2013. febr. 28. 21:04
 8/10 Argloss ***** válasza:
100%
Passzív félév sok okból lehet. Akár abból is, hogy dolgoznia kell, mert a szülei nem tudják fizetni neki a dolgot. Ezt szerintem nem lehet elítélni. Viszont ha csak a hülyeség/lustaság vagy bulizás miatt hanyagolja egy időre, akkor érthető anyukád félelme. Ezt viszont mi már nem tudhatjuk.
2013. febr. 28. 21:09
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

37 éves vagyok, van saját otthonom, családom, gyermekem, és anyám mégis mindenbe bele akar szólni. :)

Az anyák már csak ilyenek :)

2013. márc. 1. 13:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát ez a jósnős dolog engem is kiakasztott!!!.............
2013. márc. 25. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!